Å starte med noe du aldri har gjort før

Petter Dalen Andersen
01.nov.2021 10:44:03

Jeg har alltid vært utålmodig og nysgjerrig.

Første gang jeg hørte om Cloud Connection hadde jeg fast jobb, og ingen tanker om å søke meg vekk derfra.

Likevel fanget de oppmerksomheten min fordi de var små, hadde store ambisjoner om vekst, var nytenkende og turte å gå foran for å satse inn i fremtiden! 

Etter å ha lest litt mer, og brukt nettverket mitt til å få førsteinntrykket bekreftet, søkte jeg på stillingen som trainee.

Utforsk våre karrieresider!

Sommeren 2021 hadde jeg min første arbeidsdag i Cloud Connection.
Da jeg startet i august kom jeg ikke til dekket bord: Det var ikke klart hva jeg skulle jobbe med.

Det høres kanskje rart ut, men i stedet for å bli satt i en stilling med faste oppgaver, ble jeg inkludert i prosjekter hvor jeg selv fikk være med på å finne ut hva jeg passet best til og hvilket område jeg kunne bidra best på.

På den måten har jeg fått utforske forskjellige arbeidsområder, lært masse fra alle prosjektene jeg er blitt invitert inn i, og jeg har alltid fått hjelp når jeg har hatt spørsmål helt fra første dag. 

Å starte som trainee i en bransje jeg aldri har jobbet i før, etter å ha vært i arbeidslivet i 7 år, krevde mot.

Kanskje var det nettopp dét som traff med Cloud Connection: De tør å satse!
For selv om det er skummelt å starte med noe nytt uten erfaring, har jeg aldri følt meg tryggere, og jeg har aldri lært så mye som jeg har i tiden jeg har vært her. 

Her ligger nok også den viktigste erfaringen jeg sitter igjen med, for dette er mye av det jobben i Cloud Connection handler om: Å få store og små selskaper til å endre måten de jobber på, for å bli mer effektive og være med på den digitale utviklingen. Det krever tillit. 

Vi vet at det kan være skummelt å gå fra det kjente og trygge, til noe nytt; om det er å bytte system i selskapet, eller å starte i ny jobb. Det som er sikkert, er at jeg har fått utrolig mye igjen de gangene jeg har gått utenfor komfortsonen og hoppet inn i noe ukjent.

Å være med på den stadige digitaliseringen av hverdagen er ikke lett. Derfor er det utrolig motiverende å jobbe i en bedrift som tør å gå foran og å satse inn i den ukjente fremtiden.

Cloud Connection fikk til dette, men digitaliseringen tar ikke pause. Derfor jobber vi hele tiden med å fortsette å gå foran og tørre å være først ute! 

Synes du og den digitale utviklingen er spennende? Da er jeg sikker på at du også vil trives her! 

//Petter. 

Send oss en søknad!

Kanskje du liker

disse historiene om Karriere