Årets Visma Net partner 2019 er Cloud Connection

Sindre Johansen
10.feb.2020 11:49:37

Visma Summit har hatt sin årlige prisutdeling. I år vant Cloud Connection 3 priser. Blant dem den gjeve "Årets Visma.net partner 2019". Prisen henger høyt - og vi er naturligvis stolte! Men hva betyr det for deg som vurderer å kjøpe inn Visma Net ERP? 

Juryens begrunnelsen fra Visma var følgende:

"Årets Visma.net partner har i 2019 utmerket seg på mange sentrale områder relatert til sin Visma.net satsning. De har blant annet i løpet av 2019 satset tungt på markedsføring med en tydelig kontinuerlig tilstedeværelse på sosiale medier. De har også i 2019 vist vilje og evne til å teste ut kreative markedsaktiviteter for å tiltrekke seg oppmerksomhet og leads med suksess. Årets Visma.net partner har også gjort en utmerket jobb med å utvikle økosystemet rundt Visma.net og lansert en rekke løsninger på markedsplassen. Dette, kombinert med leveranser av meget høy kvalitet, samt best total salg av Visma.net ERP, Payroll og Project Management gjør at årets pris går til "All-In" gjengen fra Cloud Connection"

Vår begrunnelse er som følger:

Alt vi gjør skal bygge oppunder det å levere den absolutt smootheste opplevelsen når du skal til skyen. Vi er den eneste rendyrkede Visma.net partneren og det skal markedet vite. 

Vi gjør alt for å skape den beste kundeopplevelsen når du skal flytte til skybasert ERP uten at leveransen kommer i konflikt med eksisterende forretning og gamle systemer. Vi har skapt et team som digger å endre seg og vi jobber hele tiden for å bli 1% bedre hver eneste uke. Vi har kunden i tankene og "skya" i fokus.

Det betyr at for deg som kunde gjør vi alt. Nylig gjorde vi vår største investering noensinne for å sørge for en enda smoothere opplæring for kundene våre. Det er en helt ny plattform som skal sørge for at du kommer trygt til skyen med alle nødvendige ressurser tilgjengelig ved et tastetrykk. Den nye opplæringsplattformen har ført til at vi kaller oss Cloud Connection 2.0 internt.

Versjon 1.0 var veldig bra, og den har fått oss til der vi er i dag, men de neste 5 årene skal vi være med på vanvittig mange reiser til skyen og vi skal imponere. Da må vi også innovere.

Så takk til Visma for årets Visma.net partner 2019. Det er først vi tar vårt største løft noensinne - så får vi se om det blir lagt merke til i 2020 også ;-)

/Sindre
Daglig leder i Cloud Connection

 

Kanskje du liker

disse historiene om Innsikt