Samarbeid med NIF: Regnskapssystem for idrettslag

Ken Tofthagen
11.nov.2020 17:22:36

Vi tipper mange ildsjeler kan relatere til dette scenarioet: Du får tilsendt et Excel-ark fra din idrettsklubb i anledningen at det skal kjøres utlegg. Du befinner deg plutselig i en hukommelseslek med deg selv hvor du skal huske hvor du var for flere uker siden, hvor langt du kjørte, hva du betalte i bompenger og flere slike detaljer som den gjennomsnittlige hjerne raskt kvitter seg med.

Dermed skal det sendes til regnskapsføreren som skal sitte og plotte inn og betale ut.

Dette er et eksempel på noe som kan gjøres mye smidigere, slik at idrettslagene kan bruke mindre tid på administrasjon, og mer på idrett.

Les mer om systemer til idrettsklubben

Cloud Connection og Visma.net har inngått et unikt samarbeid, og kan nå tilby alle NIF-medlemmer 40 prosent rabatt på Visma.net, i tillegg til 10 prosent på alle ekstra brukere.

Hvilke klubber passer Visma.net for?
Visma.net passer for de litt større klubbene, med flere idretter, ansatte og med til dels komplekse behov – uten at du trenger å være RBK.

Et eksempel er det lille marerittet når det kjøpes inn 250 fotballer, drakter, håndballer osv., og utgiftene skal fordeles ned på lagnivå – og du har 40 lag – som likner mer på en drøm med Visma.net.

Altså passer Visma.net for de som:

  • har flere idrettsgrener
  • håndterer flere organisasjonsnumre
  • trenger en god måte å budsjettere på
  • utbetaler lønn til én eller flere ansatte
  • refunderer reiseregninger og utlegg
  • må føre både momsfrie og momsbelagte regnskap

på lag med idretten

Få bedre oversikt på klubbøkonomien
For dommeren,
for pappa-treneren,
for den som sitter med ansvar for innkjøp av alt materiell,
for den som sitter med administrering av medlem- og treningsavgift,
for den som sitter med fakturering, purrerutiner.

Les mer om systemer til idrettsklubben

Altså for alle som vet at det ikke alltid er tid til alt når du jobber i en klubb; for alle som vet at økonomi, regnskap og lønn er tungvinte prosesser, kanskje nettopp fordi de er viktige, og krever konsentrasjon og nøyaktighet.  

Visma.net gjør at alle prosessene for regnskap, fakturering, lønn, budsjetter, innkjøp og utlegg går automatisk, noe som betyr slutten på alt av papirarbeid som bare stjeler tid.

Les også: Northug og Tufte blant de beste i e-handel

Cloud Connection har god erfaring fra å flytte idrettsklubber allerede, og blant dem er Lommedalen idrettslag som er strålende fornøyde med Visma.Net.

- Vi i Lommedalen IL er en av de første klubbene i Norge som har gått all in på Visma.net. Jeg bruker mye mindre tid på faktura-behandling og har dessuten mye bedre konstnadskontroll nå. Det senker skuldrene betraktelig, sier Daglig leder i Lommedal IL, Marianne Fjelberg. 

Spill deg god på Visma.net
For vi vet at det er krevende å lære seg et nytt system, og at det er viktig med hjelp og veiledning underveis. Derfor tar Cloud Connection seg av implementering av systemet, og dessuten opplæring og oppfølging av alle som skal bruke det, på vegne av Visma.

Les også: Spill deg god i Demo Visma.net

For å gjøre det har vi bygget det vi kaller «Idrettspakka», som er et interaktivt læringssenter for alle som skal bruke løsningen. Den fungerer som et slags spill, hvor du kan trene på alle de ulike prosessene i Visma.net, og først når du føler deg trygg på hvordan for eksempel en faktura betales, kan du spille uten hjelpemidler og bli sertifisert.

Det er en effektiv, morsom og smart måte å lære på, som sørger for at klubben din får den beste mulige overgangen, som ikke går på bekostning av idrettsgleden.

på_lag_med_idretten_CloudConnection_vismanet

En enklere hverdag for idrettslaget

Vi tilbyr 40% rabatt på alle regnskapssystemer fra Visma.net til aller NIF-medlemmer

Les mer