Fremmadstormende skyentusiast og freeskier

Sindre Johansen
20.feb.2018 06:55:00

Vi har lyst til å vise hvilke fantastiske mennesker som står bak Cloud Connection. I denne artikkelen har vi snakket med vår nyeste rådgiver i Cloud Connection, Magnus Berntsen. Han vil jobbe med support til kundene etter implementeringsfasen, og er med på utviklingen av en portal med nye supportverktøy.

LES OGSÅ: Hva er ERP, egentlig?

Hva sier ledelsen om Magnus?
"Vår yngste mann og den som skal være med å drive kundereisen og opplevelsen av god kundehåndtering i Cloud Connection. Magnus har en "Det kan jeg ikke, men jeg lærer fort" holdning. 
De yngre har en helt annen forventning til kundereisen og det er viktig å la de være med å bygge denne reisen. Når Magnus ikke jobber med Cloud så er han så nærme skyen du kan komme som "gammel" freeskier. " 

- Sindre, Daglig leder i Cloud Connection

1V8A0143.jpg


Hvorfor ville du jobbe for Cloud Connection?
Som fersking i konsulentbransjen er det moro å være en del av et så raskt voksende selskap. Jeg har hatt et ønske om å finne arbeidsplass som er mer enn en jobb, et sted jeg føler eierskap til og kan utvikle meg i. Alt dette har jeg her. Jeg kan lære, være med på en reise og vokse sammen med flinke folk. Dette er et godt sted å være.

"Jeg har hatt et ønske om å finne arbeidsplass som er mer enn en jobb, men et selskap jeg føler eierskap til og kan utvikle meg i"

Hva er mest spennende med jobben?
Det mest spennende er at jeg får være med på hele reisen samtidig som jeg jobber med noe jeg interesserer meg for. Det gir meg mye å kunne hjelpe andre, samtidig som jeg er veldig glad i å lære nye ting. ERP markedet slutter aldri å vokse og det er få ting som setter grenser for utviklingen i SaaS markedet, noe som betyr at jeg må fortsette å søke ny kunnskap for å kunne gi kunden den beste løsningen.

 

Er du klar for å digialisere bedriften?