Årets julepakke: Vi gir bort hele Visma Net implemeteringen

Sindre Johansen
23.des.2019 09:02:44

EDIT: Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Kygo X!!

I årets julekalender 2019 gir vi bort et komplett ERP system til en bedrift som satser på nettbutikk i 2020. Tjenesten har en verdi av 170.000kr. Det var mange meninger og rare blikk da forslaget kom opp tidlig desember. Hvorfor gi bort noe som så mange bedrifter trenger uansett?

Denne uken ble jeg intervjuet av en journalist som spurte meg om jeg så noen nye trender i 2019. Ja, helt klart. Jeg ser at små selskaper velger å bruke sine midler på gode systemer i en tidligere fase enn før. Bedrifter satser på nettbutikk som hovedkanal for salg og har ambisjoner for rask vekst. Da gjelder det å ha kontroll på hele verdikjeden fra innkjøp til varemottak og full flyt mellom alle systemer og lager.

Vil du nominere noen til trekningen?

LES MER

Kostnadene tilknyttet drift av nettbutikk kommer ofte som en overraskelse på de fleste. Hvorfor er regnskap så dyrt? Hvorfor er returer så dyrt? Hvorfor trenger vi så mange mennesker for å skalere? Bedrifter som starter  nettbutikk erfarer raskt at den blir deres hovedkanal for salg med de utfordringer og muligheter det skaper.

Her kommer grunnen til at vi gir bort hele implementeringen. Cloud Connection har snart flyttet 100 bedrifter til Visma.net ERP og nå har vi lyst til å være med å skape en god historie som skal deles videre. Vi ønsker å løfte en bedrift fra manuelle og tunge rutiner til å rette fokuset tilbake på veksten og gjenvinne deres kontroll på bedriften. Underveis vil vi dokumentere prosessen og fortelle historien videre til bedrifter som sitter i samme situasjon.

Hvis du ikke allerede har gjort det - nominer en bedrift som skal satse på nettbutikk til vår trekning av en gratis implementering av Visma Net ERP. Bra for oss, bra for dere. Så enkel er grunnen til at vi gir bort noe verdt 170.000kr.

/Sindre

Kanskje du liker

disse historiene om Aktiviteter