Kjersti gir skyhøy kundeleveranse

Sindre Johansen
04.jan.2018 06:00:00

Vi har lyst til å vise hvilke fantastiske mennesker som står bak Cloud Connection. I denne artikkelen presenterer vi Kjersti; Hun ble hentet fra Visma i April 2017 og har jobbet 17 år i både Mamut og Visma. Dette gjør henne til en av våre viktigste puslebrikker for å levere kundereiser av høy kvalitet.

LES OGSÅ: Prisen for årets Visma.net MVP kommer hjem for andre året

Hva sier ledelsen om Kjersti? 
Det er vel få som har kunden i fokus som Kjersti. Hun har jobbet med support på Visma.net ERP og vet hvor skoen trykker hos kundene. Kjersti vil alltid gå den ekstra runden for å hjelpe kundene. Hun smiler uansett vær og vind og har kastet seg på el-bil trenden midt i Oslo vest, selv om det skinner igjennom støtt og ofte at hun egentlig er fra Løten. Skal hun bestikkes så er det Aquavit fra Løten som gjelder. 

-  Sindre , Daglig leder i Cloud Connection

Kjersti

LES OGSÅ: Dette er forbedringspotensialet til nettbutikken din

Kjersti, hvorfor valgte du Cloud Connection?
Cloud er nyoppstartet og har allerede opparbeidet seg et solid og godt rykte. Jeg har større mulighet til å påvirke hverdagen og opplever at meningene mine betyr noe for Cloud Connection. Dette selskapet vokser i full fart og det er en utrolig morsom reise å være med på. Jeg visste også at jeg kom til kompetente og hyggelig mennesker.

Meningene mine betyr noe for Cloud Connection

Hvordan tror du dere kommer til å lykkes fremover?
Her er det masse ekspertise samlet på et sted. Vi har flinke og engasjerte folk på både selger -og konsulent siden. Dette har gitt oss et godt rykte, og et godt rykte fører til mersalg. Vi har allerede alt for mye å gjøre, og det er et godt tegn. Det er ikke noe tvil at dette kommer til å bli veldig bra.