Skyløsninger med Stian Thorsen

Sindre Johansen
01.feb.2018 12:04:55

Vi har lyst til å vise hvilke fantastiske mennesker som står bak Cloud Connection. I denne artikkelen har vi snakket med et av våre nye tilskudd i gjengen, Stian Thorsen. Denne mannen kan smykke seg med å ha vært over 17 år i Visma Mamut, i tillegg til å være tidligere toppidrettsutøver i Badminton! 

Hva sier ledelsen om Stian?

Stian er rolig som skjæra på tunet, men har alltid en løsning. Han har jobbet mer enn 17 år med ERP og stor erfaring innen logistikk. Det han ikke løser, trengs ikke løses, ihvertfall ikke i Visma.net ERP. Han hadde valget mellom å jobbe hos Visma eller Cloud Connection - jeg er glad han valgte oss. Ikke bare har han gått all in på Cloud, men har også kastet seg på el-bil trenden.
- Sindre, Daglig leder i Cloud Connection

1V8A0503.jpg

Hvorfor gikk du over til Cloud Connection?
Når jeg skiftet arbeidsplass var det med en stor visshet at jeg kom til kompetente, hyggelige og bra mennesker. Jeg visste også at selskapet er sultent og målrettet, noe jeg ønsker å være en del av. Jeg gleder meg til å jobbe med nye kunder fra de bestemmer seg for et samarbeid, går videre til implementering og opplæring inntil de står på egne bein.

 "..behovene er ulike og dermed er vi som leverandør
i kontinuerlig opplæring"

Hva er mest spennende med jobben?
De aller fleste virksomheter har behov for et system, men behovene er ulike og dermed er vi som leverandør i kontinuerlig opplæring. Det er dette som er viktig for meg - å kunne være i kontinuerlig utvikling og lære fortløpende. Jeg har savnet et mål og mening, i Cloud Connection får jeg være med å ta valg, utvikle meg og avdelingen. Selskapet er nytt og det er gøy å skape noe fra starten av - vi ønsker ikke lokalbaserte løsninger. Tenk deg når jeg startet min karriere - da brukte vi FAX, og nå kan all informasjon flyte i skyen!