Nå lanseres Cloud Central Synkron: La automatikken styre!

Sindre Johansen
28.apr.2021 21:55:51

Har du kunder eller leverandører som bruker Visma.net ERP i dag? Har du flere selskaper som driver med salg av varer i flere land eller mellom dine egne selskaper?

Vi i Cloud Connection hadde en drøm om at alle Visma.net ERP-løsninger i hele Skandinavia skulle kunne snakke sammen. Nå er den drømmen blitt til virkelighet, og den heter Cloud Central Synkron. 

Så, hva er det og hvordan funker det? 
La oss si at du har et selskap i Sverige som kun driver med salg, mens det norske selskapet har lageret og er de som sender ut varene. Da kan den Svenske klienten synkronisere varer og varelager-status fra den norske: Når en ordre kommer inn i den Svenske klienten, om den blir punchet eller kommer via e-handel, omdannes den til et innkjøp med drop-shipment til den norske klienten.

Les også: Returer: En mulighet eller et hinder?  

Den norske klienten sender deretter varene på vegne av Sverige, oppdaterer leveransen og bekrefter tilbake til Sverige. Derfra kan Sverige sende ut faktura til kunden, eller endre på status i nettbutikken så pengene trekkes, og så fakturerer den norske klienten den svenske med påslag. Vipps! Så har du en helautomatisk vareflyt mellom klienter og land. 

Tenker vi et steg videre, kan du ha en leverandør som har Visma.net ERP. Da blir prosessen desto enklere: Da kan du sende innkjøp direkte, og de kan bekrefte leveransen tilbake. Det betyr: Ingen punching, ingen PDF-er; alt kan flyte av seg selv mellom dere. 

Her er mulighetene endeløse og vi utvikler den hele tiden til å inkludere nye scenarioer.

Les også: Velle Gruppen går All In med Cloud Connection

Har du noen forslag?
La oss høre dem, og se om vi kan fikse det. Løsningen er fleksibel nok til å kunne konfigureres i vår portal, men kan også utvides per kunde for å støtte flyten du ønsker og trenger. 

Her snakker vi om det ultimate verktøyet for å skape en helautomatisk hverdag og en av de store grunnene til at du skal velge en skybasert løsning som Visma.net ERP for din bedrift.

New call-to-action