Hvem tar gull i Norges første NM i Visma.net?

Sindre Johansen
07.sep.2021 07:00:00

E-sport er i ferd med å for alvor bane seg vei inn i forretningsverdenen, og det er bare å henge seg på! 

For man kan trygt si at gamification, e-sport og ERP er tre ord som sjelden har kommet i samme setning. Dét er i ferd med å endre seg, og vi skal ikke sitte stille i båten: Den kaka skal vi ha et stykke av.

Derfor arrangerer Cloud Connection Norges første uoffisielle NM i Visma.net! 

Ja, du leste riktig: I seks uker kan selskaper melde seg på og spille så mye de vil for å sanke poeng - jo mer du spiller, jo flinkere du blir, jo flere poeng får du. Dermed går de 10 beste spillerne med flest poeng videre til kvalik før det hele avgjøres i en storslagen, livesendt finale 28. Oktober! 

Klikk på bildet for å lese mer og melde deg på! NM i visma.netKonseptet er enkelt: det er “learn by doing”. I Attensis e-læringsportal får du tilgang på spillmoduler som tar deg rett inn i Visma.net-systemet. Her kan du klikke deg rundt, spille deg gjennom ulike scenarioer og virkelig lære deg systemet. Og samtidig kan du danke ut konkurrentene dine på veien.

Les også: Spill deg god i Demo visma.net!

Dette er første gang sluttbrukerene ute i markedet får mulighet til å prøvekjøre Visma.net ned til dets aller minste detalj, og samtidig konkurrere om å vinne systemet + implementering og ett års bruk av Attensi til opplæring av sine ansatte! 

Om vi får si det selv: Det er helt rått!  

Vi vet at Visma.net er det råeste E-læringssystemet på markedet; den skybaserte ERP-løsningen med det kuleste økosystemet, og hvor læring er tatt til et helt nytt nivå for avansert ERP. 

Det er nemlig på tide å vise Norge hvordan gamification både kan effektivisere og drastisk øke fortjenesten til forretningssystemer, og ikke minst gjøre opplæring og onboarding til nettopp det: en lek. 

Les også: Velle Gruppen går all in: Får folk i jobb med Visma.net og Attensi

Vi i Cloud Connection er dødsklare for arrangere Norges første uofiselle NM i Visma.net for å spre det glade budskap om at gamification, E-sport og ERP nå brått blir én side av samme sak.

Vil du bringe heder og ære til ditt selskap og konkurrere om å vinne ett år gratis Visma.net ERP?

Let's go!