Norges råeste på Visma.Net Severa er svensk

Sindre Johansen
16.jan.2018 08:50:00

Vi har lyst til å vise hvilke fantastiske mennesker som står bak Cloud Connection. I denne artikkelen løfter vi frem et av våre nyeste tilskudd på kontoret hentet rett fra Visma Software, Lukas Becker. 

Hva sier ledelsen om Lukas?

"Jag ska bli Norges råeste på Visma.net Severa", sa Lukas. Ikke noe mer ikke noe mindre. Ung og med pågangsmot har Lukas tatt tak i alt som vi kan levere rundt time og prosjekt, han har kastet seg på Payroll uten frykt og er den som har jobbet mest i det nye grensesnittet til Severa. Lukas er ikke redd for å prøve noe nytt og står virkelig på for kundene. Kanskje en gang blir han Norges råeste på mange ting - selv om han har svensk pass. "
  - Sindre , Daglig leder i Cloud Connection

Lukas Becker norges råeste på visma.net servera

"Dette er ikke bare gjennomgående verdier i selskapet, men også verdier vi deler med kundene våre. "

Lukas, hvorfor gikk du over til Cloud Connection?
Her har jeg mulighet å påvirke og utvikle meg hver eneste dag helt i takt med bransjens raske utvikling. Jeg har sett selskaper som ikke får til dette, og hvilke følger det har. Jeg er under 30 år, men for Cloud Connection har ikke alderen noe betydning, her ser de etter folk som er lystne på fremtiden slik at vi ikke gror fast. Dette er ikke bare gjennomgående verdier i selskapet, men også verdier vi deler med kundene våre. De er selskaper som ønsker å satse på fremtiden, og som har de riktige holdningene for endring. Det er moro å jobbe med kunder når de forstår verdien av samarbeidet. Vi får et felles ønske om å lykkes, og dette gjør det lett å utnytte det fullstendige potensialet som ligger hos hver kunde.

LES OGSÅ: Kjersti gir skyhøy kundeleveranse

Hvorfor tror du dere lykkes i fremtiden?
Først og fremst fordi vi som jobber her er er engasjerte, nysgjerrige og glad i det vi driver med. Cloud Connection er i forsetet for det som kommet til å være fremtidens måte å jobbe på, og vi trenger ikke ta hensyn til «gamle rustne maskiner» som må vedlikeholdes. Alt som skapes her skal vi, og kundene, kunne leve på i lang tid fremover.