Steinar er Mr. Visma.net ERP

Sindre Johansen
09.feb.2018 08:17:00

Vårt mål er å være best på Visma skyløsninger, og med Steinar Møller på eiersiden er dette et mål vi når i rekordfart. Han en av våre, og kanskje Norges, dyktigste konsulenter med en enorm dedikasjon til selskapet.

Hva sier ledelsen om Steinar?
Han er Mr. Visma.net ERP, det betyr at han er den med størst kompetanse på Visma.net ERP i Norge. Steomar utstråler en ro og kontroll som gir enhver kunde trygghet og han leverer hver eneste gang. Han er veldig glad i en kald øl, det eneste negative jeg kan finne er at han bor i Moss.
- Sindre, Daglig leder i Cloud Connection 

1V8A0063.jpg

Steinar, du omtales jo som en av Norges beste konsulenter - hva tror du det kommer av?
Jeg har jobbet som ERP konsulent i mange år, og var en av de første som begynte å jobbe med Visma.Net ERP. Som konsulent mener jeg det er viktig å lytte til kundens behov å løse dette på en måte som gjør kunden mer effektiv i hverdagen. Da er det nødvendig med god kunnskap om produktet og evne å se mulighetene for å løse kundens behov i systemet. Det er viktig å være tilgjengelig for kunden og bygge gode relasjoner.

Rundt meg har jeg et veldig godt team som jobber sammen og slik spiller vi hverandre gode.

Det viktigste man gjør som konsulent er å være tilgjengelig for kunden.

Hva betyr Cloud Connection for deg?
Jeg har vært med og startet det opp, og føler naturligvis et veldig eierskap til firmaet. Dette betyr mer enn en “vanlig jobb”. Produktet Visma.net er nytt og i konstant endring.

Vi lykkes stort i dag, og vil fortsette å lykkes fremover fordi vi er en utfordrer i partner kanalen til Visma. Vi klarer å få tak i de rette folka til å levere og selge produktet, og er ikke låst til å levere på Visma. Det betyr at dersom markedet krever det, kan vi ta inn andre produkter og utvikle egne integrasjoner.