Hopp til hovedinnhold
Serverrom

Driftstjenester

Vi samarbeider med ASP-leverandører som tilbyr drift av ERP-løsninger og kontorstøttesystemer. Med en skybasert driftstjeneste får du en enklere hverdag med sikker og stabil drift av dine IT-systemer.

Skybaserte driftstjenester

Cloud Connection samarbeider med ASP-leverandører som tilbyr drift av ERP-løsninger og kontorstøttesystemer. Med en skybaserte driftstjenester, får du en enklere hverdag med sikker og stabil drift av dine IT- systemer i overgangen til et skybasert system. Vi kan da hjelpe deg med driften så du slipper å investere i nye servere eller lignende i denne perioden.

Du har tilgang til dine IT-løsninger uansett hvor du befinner deg. Du kan legge inn ordre og godkjenne innkommende fakturaer på nettbrett, sjekke kundeopplysninger på mobil eller jobb hjemmefra med tilgang til alle systemer på en hvilken som helst PC/MAC. Enten du driver et regnskapsbyrå og vil gi dine klienter direkte online tilgang til ordre/fakturasystemet eller har avdelingskontorer, så håndteres dette enkelt.

mann og kvinne i et møte

CC Smart-sky: Visma Business i skyen

CC Smart-sky er markedets mest fleksible driftsmodell til fastpris, inklusive oppgraderinger. Dette er vår egen driftsmodell for Visma Business Product Line – nå standardisert og automatisert, men like fleksibel som den alltid har vært. Smart-sky er integrert med hele vårt betjeningskonsept:

- Våre dyktige konsulenter har direkte tilgang til alle vitale deler av programvaren for å kunne hjelpe dere best mulig når det trengs.
- Raskere og bedre support
- 100% fleksibilitet ved behov for tilpasninger, tilleggsløsninger og integrasjoner.
- Ingen begrensninger i hvilken programvare som kan benyttes sammen med Visma Business.

Les mer om Smart-sky her

Hva får du i skyen?

  1. 1

    Mobilt kontor

    Du kan jobbe hvor som helst og alltid ha de samme tilgangene.

  2. 2

    Tilgang på alle enheter

    Du kan tilgang uansett om du logger deg på en ipad, mobil eller pc.

  3. 3

    Ingen lokal installasjon

    Du trenger ikke lenger å tenke på oppgraderinger

Vi tilbyr flere nivåer av skytjenester. Dette dekker alt fra at vi kun drifter selve økonomisystemet til at vi leverer det meste av det en virksomhet trenger av IT-tjenester. Vi har et prisoppsett som dekker disse variantene. ”Standard” oppsett i listen under vil dekke det et regnskapsbyrå normalt har behov for, se hvilken som passer din bedrift.

Office 365

Med Office365 får du tilgang til det velkjente settet med verktøy og du får alle de nyeste versjonene, i tillegg kan du opprette, redigere og dele fra PC/MAC eller en IOS-, Android- eller Windows-enhet med hvem som helst.

  • Office365 Premium gir deg Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher og OneNote på opptil fem PC’er eller MAC’er.
  • Du får den komplette opplevelsen av installert Office på opptil fem nettbrett og fem telefoner.
  • Intranettsted for grupper med sikkerhetsinnstillinger som kan tilpasses.
  • Online versjoner av Word, Excel og PowerPoint.Inkludert i alle Office365 pakkene er 1TB lagringsplass per bruker.
  • Hver bruker får en innboks på 50GB.

Lurer du på noe? Send inn skjemaet så tar vi kontakt med deg

Svenn Christian Svendsen

Salgssjef Regnskapsbransjen, Oslo

+47 908 01 979