Hils på Benedicte, vår fenomenale prosjektleder

Sindre Johansen
14.sep.2018 12:54:43

Som de aller fleste oppstartsselskaper opplever vi også noen voksesmerter. Gleden av å runde 50 kunder på under 2 år er stor, men det er også utfordrende når kravene til prosesser og kvalitet blir høyere samtidig som Cloud rådgiverne vokser med flere mennesker.

Derfor var det en skikkelig opptur i august når Benedicte startet opp. Vi snakket med Benedicte for å høre om hennes opplevelse av den første tiden hos oss.

Aller først: Hva sier ledelsen om Benedicte?

- Urdu? Hvem pokker er fra Sandnes og snakker og skriver Urdu flytende? Etter å ha lest CV'en til Benedicte festet dette seg til hjernen - for altså: Urdu, URDU?!
Hun får nok ikke bruk for Urdu i denne jobben, men at det er noe mystisk og eksotisk over jenta fra Sandnes er det liten tvil om. Det hun bringer til Cloud er noe enhver kunde vil sette enormt stor pris på. Hun setter seg på utsiden og ser inn.

- Vi digger deg allerede og det kommer kundene til å gjøre også. Hamaari aapni Project Manager aagahi hai.. khush amdeed, Benedicte!

Sindre Chr. Johansen, Daglig Leder

Hei Benedicte! Fortell litt om deg selv?

- Jeg er fra Sandnes utenfor Stavanger, men bor nå på Oppegård sammen med familien min. Jeg har jobbet 9 år i bank og finans og fullførte master i prosjektledelse i 2016 samtidig som jeg jobbet som rekrutterer.

Bjarne i styret tipset meg om at Cloud Connection hadde behov for en prosjektleder. Etter å ha fullført utdannelsen på BI var dette en etterlengtet sjanse.

Les også: Veien til en fantastisk kundereise

Hvordan har det vært å starte hos oss?

- Det har vært et fantastisk kjør fra dag én. Cloud Connection trengte å samle arbeidsmetoder og sette ting i system. Det første jeg startet med var å strukturere kundereisen. Ved å snakke med alle konsulentene på huset ble jeg kjent med menneskene, metodene og smertene. Ut fra dette definerte vi kundereisen som vi nå kaller Ready. Set. Go!

Hvilke mål har du for tiden fremover?

- Vi skal fortsette å være, den beste partneren på Visma.net løsninger, ha flest kunder (ikke minst de riktige kundene) og den mest behagelige kundereisen. Vi skal definere hva vi er, hva vi kan bli best på - og vi skal eie det! Dette betyr at våre prosjekter skal være av høy kvalitet, tydelig strukturert, bli evaluert og kontinuerlig forbedret. 

Les også: Kjersti gir skyhøy kundeleveranse

- I fremtiden vil vi stå enda mer samlet og være enda mer rustet for alt som kommer. Jeg tror det handler om struktur, hjelp til selvhjelp og målrettet arbeid!