Vår selverklærte skynerd Ole Jørgen

Sindre Johansen
08.mai.2018 08:38:27

Et av våre største konkurransefortrinn er den dyktige fagstaben vår. Vi ønsker å vise frem hvilke engasjerte hoder som bygger Cloud Connection, og derfor har vi laget en artikkelserie for å presentere våre medarbeidere. Denne uken er Ole Jørgen i rampelyset. Han er vårt ferskeste tilskudd på kontoret, og vi er veldig fornøyd med å ha kapret enda et Visma geni til Cloud Connection. 

Hva sier ledelsen om Ole Jørgen?
En selverklært nerd med en helt rå interesse for å finne løsninger. Skulle ikke Visma.net ERP dekke det så klarer han å trylle det ut i Excel og skru sammen de mest magiske rapportene. Sammen med en enorm kompetanse og interesse for faget sitt, er han en drøm for kunder som trenger hjelp til å komme ut i skyen.

tilbud på logistikkløsning til e-handel
Det morsomme er at han later som han digger Android og alt han kan hacke, men spurte pent om han kunne få en MAC da han startet her. Så bak det litt tøffe ytre er det en jålete Apple fan og det kan jeg like : ) 

- Sindre Johansen, Daglig leder i Cloud Connection

Ole Jørgen er en Visma.Net skynerd

Ole Jørgen, hvor har du din faglige bakgrunn fra?
Jeg er egentlig utdannet siviløkonom, men har alltid hatt en interesse for teknologi. Interessen ble så stor at jeg for 11 år siden valgte å gå fra siviløkonom og inn i Visma verden. Det er jeg veldig glad for i dag, for dette er noe jeg er blitt virkelig god i.

Hvordan er det å jobbe i Cloud Connection?
Her er det en flat struktur, og høyt under taket. Gjengen i Cloud Connection er alle fremoverlente og positive medarbeidere.

Vi er en liten og dynamisk organisasjon som vokser i en enorm fart. Det tror jeg skyldes vår evne til å være tidlig ute i nye systemer og oppdateringer. 

Vi er skynerder alle sammen i et proft og svært hyggelig miljø.

Den største fordelen med å jobbe i Cloud Connection har skaffet seg er at vi jobber med rendyrket sky. Andre forhandlere av ERP systemer er gjerne blandet med on premise løsninger, eller såkalte jordbaserte løsninger.

Les også: Økonomiprosessene bedriften bør digitalisere

Det er godt å slippe å forholde seg til det her, og jeg tror det gjør oss mer autentiske. I tillegg må jeg trekke frem gjengen som jobber her, vi er skynerder alle sammen i et proft og svært hyggelig miljø. Det er korte beslutningsprosesser som gjør at vi kan foreta endringer i selskapet uten byråkratiske hindre.