Vegards 3 gode grunner til å velge Visma.net ERP

Vegard Myrli
10.mai.2022 19:50:27

Akkurat som at internett har kommet for å bli så har skybaserte økonomi, logistikk og lønnssystemer kommet for å bli. De siste 5 årene har dette skutt en enorm fart og ikke fordi at de gamle systemene som Visma Global ikke strekker til, men kunder velger fremtid og ikke fortid.

Hva betyr dette for deg som kunde av Visma Global? 

Når det ikke selges flere Visma Global løsninger så går det etterhvert over i en vedlikeholdsfase og ny funksjonalitet utvikles ikke. Når vi vet at staten også jobber hardt med å digitalisere alt av rapportering til myndigheter og at det snart ikke er mulig å laste opp filer eller registere manuelle tall i Altinn så betyr det store endringer for systemene. 

Det krever mye av et system som støtter alt av det som kommer fremover og som skal sørge for at du som bedrift hele tiden er oppdatert og i henhold til lover og regler. 

Les også: Renate sine erfaringer med å bytte fra Global til Visma.net

Her har jeg 3 gode grunner til hvorfor det er lurt å bytte fra Visma Global til Visma.net ERP:

  1. Du er på internett. Du kan kutte ut servere, Citrix og andre dyre løsninger som ikke gir verdi. Visma.net sørger for at du alltid er på siste versjon
  2. Du sparer tid, fordi det er mindre manuell registrering, som f.eks. periodisering som automatiseres.
  3. Mer bærekraftig, med Visma.net trenger du ikke skrive ut så mye – Du får full oversikt digitalt over tall og analyser som er viktig for DEG
HubSpot Video

 

Mye av kosten knyttet til din Visma Global løsning kan vise seg å være drift og vedlikehold av enten ASP leverandøren (Citrix) eller server/hw osv. Det er fullt mulig å se på totalen av hva en skybasert løsning som Visma.net ERP kan bidra med fremover og komme ut med positive tall og ikke minst det er fremtiden som er viktig. 

Det skjer et systemskifte hos nesten alle bedrifter i dag, et skifte som er med på å sette integrasjoner mer i fokus. Når arbeidsoppgaver er satt mer i system, oppnår du en mer effektiv arbeidsdag. Da snakker jeg om at du slipper å punche alt manuelt, systemene snakker sammen og flyten blir slik at du kan fokusere på å hjelpe kunder og bruke tiden din på det å skape gode kundeopplevelser.

Les også: Sparte 219.000kr etter systemskifte fra Visma Global


Logistikk webinar - Visma.netWebinar Finans - Visma.net

Klikk på bildene over for å se webinar om logistikk eller finans.