Hopp til hovedinnhold

For deg som driver med salg

Det krever mot å satse og bli en god og trygg selger. Vårt mål er å støtte og styrke selgerne i deres hverdag, og gjøre det enklere for dem å fokusere på vekst.

Design og brukergrensesnitt som hjelper selgeren å prioritere riktig.

Alle som lever av salg vet at for å lykkes og gå fremover må flere tilhørende oppgaver og dokumenter gjennomføres. Ved å legge salgsprosessen inn i en skreddersydd digital løsning kan selgeren rette fokuset og konsentrasjonen på den viktigste delen av oppgaven – fasilitere vekst og skape verdi.

En løsning er først vellykket når den løser utfordringer, fremmer muligheter og er godt tilpasset prosessene og oppgavene som skal gjennomføres.

Alle oppfølginger, møter, samtaler og dokumenter samlet

Selgeren kan enkelt se alle oppfølginger, møter, telefonsamtaler og dokumenter knyttet til salgsmuligheter. Dette skaper verdi for både bedrift og ansatt – gjør prosesser enklere og hverdagen lettere. En slik løsning gjør det også mulig å se fremover og korrigere fortløpende så veien til målet blir synlig for alle parter.

Hjelper deg å prioritere, fokusere og holde oversikt – enkelt og greit!

Det kan være krevende å gjøre den riktige aktiviteten, til rett tid, på en strukturert måte – vi veileder deg som selger, og gir deg friheten til å fokusere på det du liker best. Sammen med deg forhåndsdefinerer vi salgsprosessen og deler den inn i tydelige faser. Dette gjør det mulig for deg å velge ulike prosesser for ulike behov, for ulike kunder. Ved å forhåndsdefinere prosessen blir alle aktiviteter og dokumenter automatisk opprettet. Det er mulig å opprette så mange prosesser du ønsker, og kontinuerlig forbedre dem – vi støtter deg på veien og inn i mål.

Du kan også benytte SuperOffice sin pre-definerte dashbordløsning for å:

  • Øke salgseffektiviteten
  • Forenkle ledelsen av salgsteamet og salgsprosessen
  • Gi økt forutsigbarhet med bedre prognoser
  • Gi bedre grunnlag for beslutninger

Har du noen spørsmål? Fyll inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg.

Pål Vestre

Leder, CRM Rådgiver, Drammen

+47 930 69 094

Flere CRM-tjenester/løsninger