Hopp til hovedinnhold

Utvikling

Vi har et utvikler-team som kan levere skreddersøm og utvikling til CRM-løsningen.

Med skybaserte systemer er veien til tette integrasjoner og skreddersydde løsninger kortere enn noensinne. Utviklerne våre jobber i to hovedretninger for å hjelpe deg med å lykkes med dette:

Standardapplikasjoner

SuperOffice appstore har de siste årene blitt sentralen for utvidelser og tillegg til SuperOffice-plattformen. Her kan du finne store og små tilleggsprodukter og integrasjoner som bidrar til en mer effektiv bruk. I Cloud Connection har vi foreløpig utviklet tre apper som er tilgjengelig i appstore: findProspects, sendSMS og Verified for SuperOffice.

Skreddersøm

Utover standardapplikasjonene i appstore så tilbyr SuperOffice også et rikt sett med utviklerverktøy og API'er. Ved hjelp av disse verktøyene kombinert med et erfarent utviklerteam er det ofte kreativiteten som setter begrensningene for løsningen. Systemer integreres, data sendes og mottas, kunder varsles og informasjon oppdateres automatisk fra andre kilder. Vi tar gjerne en prat for å diskutere mulighetene - her er det viktig å ha en god plan før man setter i gang.

Utvid din SuperOffice med CRMApps

Med vår erfaring fra å tilpasse CRM-løsinger for våre kunder utvikler vi nå en serie av applikasjoner designet for å forbedre SuperOffice-opplevelsen yttligere.

Har du noen spørsmål? Fyll inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg.

Anne Lene Solheim Lilleberg

Leder, Konsulent CRM, Oslo

+47 982 99 972

Flere CRM-tjenester/løsninger