INNVA går all in: Ut med tidstyven, inn med Visma.net

Benedicte Imsland
Apr 6, 2021 1:25:43 PM

INNVA AS spesialiserer seg på VA-teknikk og er Norges distributør av Hawle produkter; kvalitetsprodukter som spiller en avgjørende rolle i å gi en trygg vannforsyning til mennesker over hele verden. 

Med solid fagkunnskap og kompetanse, leverer INNVA merkevarer med lang levetid, og som er anerkjent for sine innovative løsninger og høye kvalitet, til grossister i hele Norge. 

Selv om alle de andre programmene INNVA bruker i dag er skybaserte, gjorde det gamle ERP-systemet, Visma Business, at de fortsatt var avhengige av Citrix-server. Det førte med seg mye lugging. 

Klikk for å flytte til visma.net

- Vi opplevde ofte utfordringer i integrasjonene mellom de skybaserte programmene og ERP-systemet vårt, og etter en analyse av hva medarbeiderne våre brukte unødvendig tid på, kom dette opp som en stor tidstyv, sier markedssjef i INNVA Nina Standahl.  

Etter en grundig gjennomgang av IT-kostnadene, fant INNVA ut at ved å bytte til et skybasert og fleksibelt system som Visma.net, ville de raskt kutte ned på utgiftene. 

- Vi ville faktisk spare inn investeringen allerede første året!

Les også: Så mye kan du spare på å flytte fra Visma Business

allin_innva

Som en liten bedrift, som nå opplever stor suksess med få ansatte, er INNVA avhengig av å kunne utnytte alle ressurser på best mulig måte, samt ha de beste og helst automatiserte rutinene på de fleste av prosessene sine. 

- Og vi ser at Visma.net vil hjelpe oss og effektivisere og automatisere mange av rutinene våre både på lager, logistikk og finans, sier Standahl. 

Klikk for å flytte til visma.net

Når INNVA nå går videre med Visma.net i ryggen, ønsker selskapet å kunne spare inn minimum ett årsverk, slik at de heller kan legge inn ressursene på salg og kundeservice. I tillegg strekker de seg nå mot å redusere IT-kostnadene til bedriften betraktelig med mål om å nå minimum 20%, og å ha et system som fungerer sømløst med andre IT-systemer.

- Vi ønsket å gå all in med Cloud Connection fordi de ga oss et godt bilde av mulighetene Visma.net kan gi, og hvilke integrasjoner som ville fungere for oss: Det ble tydelig demonstrert at her var det masse kunnskap, og stor vekt på opplæring. Det er viktig for oss.

Godt jobba, INNVA; dere har gått all in med Cloud Connection! 

Les også: Årets Visma.net ERP Partner 2020!

New call-to-action

Kanskje du liker

disse historiene om Varehandel