Norges første nettbutikk for lokalbrygget øl går all in på Visma.net!

Christoffer Santander Braute
Nov 9, 2021 8:34:08 AM

Lokalbrygg AS er Norges første nettbutikk for lokalbrygget øl! 

Med et soleklart fokus på håndverksøl av den høyeste kvalitet, strekker de seg mot å være førstevalg for alle som vil smake godt øl og annen kvalitetsdrikke. 

Når Norge de siste årene har sett en oppblomstring av kvalitetsprodusenter av håndverksøl i verdensklasse, har Lokalbrygg gjort det til sin misson å distribuere godsakene - på nett.

I dag leverer de til 112 av Norges kommuner, og samarbeider med 36 bryggerier av ulik størrelse.  

Les også: Skredderen Frislid går all in på e-handel

Lokalbrygg har til nå brukt et bransjesystem, og merket at det lugget i driften på grunn av systemer som ikke snakket sammen effektivt. Det endte med mye manuelt og tidkrevende arbeid for de ansatte i selskapet.

lokalbrygg_gif

Dermed blir Visma.net det første ordentlige ERP-system Lokalbrygg har vært på, og for et nytt selskap i stor vekst, er det viktig å nå få på plass automatikk inn mot nettbutikkene: Å få samlet alt på ett sted og få effektivisert og automatisert flere prosesser. I tillegg vil de nyte godt av Visma.nets mange ferdige integrasjoner.

Les også: W.B. Samson om Visma.net ERP: - Mange ville ikke selge oss systemet

Nå kjører de All In på en pakke bestående av Visma.net ERP i bunn, med integrasjon med WooCommerce mot nettbutikk for bedriftsmarkedet og Shopify mot nettbutikk for konsumermarkedet, i tillegg til EDI og Ongoing-integrasjon mot tredjepartslager.

Vi gratulerer Lokalbrygg AS med å ha gått All In med Cloud Connection!

Les flere kundehistorier

Kanskje du liker

disse historiene om Varehandel