Hopp til hovedinnhold
fargerike brikker på en flate

Spill deg god i Visma.net Payroll

Tiden har kommet da du må bytte lønnssystem til Visma.net Payroll. Det er kult - snart har du hele lønnssystemet ditt i fremtidens skybaserte system!

Nå må bare du og hele organisasjonen lære dere systemet. Men ikke fortvil: Vi har en metode som ikke bare fungerer og sørger for at dere kan systemet godt, det er også effektivt og gøy!

For det har seg sånn at læring de siste 20 årene har bestått av klasseromsundervisning, personlig veiledning, videoopplæring og lineær e-læring. Disse praksisene har vist seg ofte å være trege og/eller ineffektive, og vi tenker som så: Det er ikke rart at ungdommen tyr til gaming!

Derfor har vi valgt å satse på en metode som vi vet fungerer: Å gjøre trening interaktiv, selvstendig og gøy. Sånn skaper vi resultater! Vårt unike opplæringskonsept bruker vi Attensis simuleringsbaserte trening, som representerer en helt ny måte å oppnå reell atferdsendring på, som er både effektivt og målbart.

I kunnskapsportalen vår 4U legger vi opp en reise gjennom Attensi som passer til deg enten du er lønnsansvarlig eller ansatt. På den måten vet du alltid hva du må lære deg og i hvilken rekkefølge.

Portalen dekker alle behov for nødvendig opplæring og trening for virkelig å bli god i Visma.net Payroll - på en morsom, engasjerende og motiverende måte. Det blir en variert reise bestående av webinarer, artikler og spillbasert trening.

Og her er ingenting statisk: Portalen vil kontinuerlig være under utvikling og tilpasse seg, slik at du til enhver tid er oppdatert på lover og regler.

Vårt mål er at du skal bli bedre på Visma.net Payroll - hver dag. Dette gir deg muligheten til å lære i ditt eget tempo - akkurat når du trenger det.

Se en demo av Attensi her: