Hopp til hovedinnhold

Jobb hos oss!

Vi er i stadig vekst og ser hele tiden etter nye kollegaer! Ikke nøl med å sende oss en åpen søknad om ingen av stillingene under passer deg.

Hos oss trenger du ikke å være alvorlig for å være seriøs

Vi i Cloud Connection holder alltid dørene åpne for nye og dyktige kollegaer! Vi er et selskap i vekst og ser etter mennesker som kan både styrke og utfordre oss i alle ledd.

Cloud Connection har kontorer langs hele Norge og Sverige. Med over 120 ansatte i Norge, og 40 i Sverige dekker vi et rikt behov av ulike tjenester fra nord til sør, fra vest til øst. Vi setter seriøs kundeservice høyt, men du trenger ikke være alvorlig eller humørløs for å være seriøs i våre øyne. For oss handler seriøsitet om å tørre å stille spørsmål, om å være nysgjerrig, og om å ønske å både samle og spre kunnskap internt og eksternt. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg, utfordre deg selv, og til å ha det skikkelig hyggelig i hverdagen.

to menn og en kvinne som spiller fotballspill

Hvorfor jobbe hos oss?

Utvikling

Vi setter kunnskap og kompetanse høyt, og vi elsker å lære. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg. Vi tilbyr kurs, videreutdanning og seminarer for alle ansatte.

Fleksibilitet

Vi vet at våre ansatte verdsetter fleksibilitet for å få hverdagen til å gå opp. Vi tilbyr derfor høy grad av fleksibilitet for alle ansatte.

Sosialt

Vi arrangerer mange sosiale arrangementer i løpet av året, disse kan være for kontoret, teamet eller for hele selskapet. Her har vi gjort alt fra julelunsj, til 4D Virtual Reality opplevelser og rallykjøring.

Personalgoder

Vi har solid helseforsikring hvor du raskt får tilgang til både generelle behandlere og spesialister. Vi har også flere andre gunstige avtaler gjennom Visma.

Teknologi

Om du er interessert i teknologi og digitalisering er dette stedet for deg. Vi har stort fokus på teknologiopplæring- og utvikling, i tillegg til å utvikle egen teknologi for mange av våre kunder. Teknologibransjen er i stor utvikling og vi ser på det som vår oppgave å både følge med på, og lede an, utviklingen.

Hos oss er det høyt under taket og vi kan både diskutere og ha det gøy på jobb. Jeg setter også veldig stor pris på at jeg har muligheten til å lære noe nytt hver dag og at det hele tiden skjer noe nytt.
Hanne Wiger

Markedssjef

CRM avdelingen på padel
Rallykjøring
tre kollegaer som går tur
dame og mann som spiller tv -spill