Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Cloud Connection!

Vi er din totale samarbeidspartner innen ERP, HRM og CRM i Norge og Sverige. Vi har nå over 150 ansatte som hver dag gjør sitt beste for at våre kunder skal være de mest fornøyde i bransjen. Lurer du på noe er det bare å ringe!

Cloud Connection

Cloud Connection er din samarbeidspartner innen CRM, ERP og HRM. Hva legger vi i ordet "samarbeidspartner", lurer du kanskje på?

For oss ligger nøkkelen til å lykkes med digitalisering i god kommunikasjon og i menneskene vi jobber med hver dag. Uten menneskene som skal bruke systemene vi tilbyr, er det begrenset hvor langt man kommer med kun teknologi. Vi strekker oss langt for å være tilgjengelige og til stede for alle våre kunder - uansett størrelse og behov.

Gode hver for oss. Bedre sammen

I 2022 slo ØkonomiBistand, Ganske Enkelt, Cloud Connection, EA system og Direktkonsult seg sammen for å kunne dekke det behovsbildet vi så utvikle seg i en verden i stor endring. Vi ville fortsette å være de dyktigste og mest erfarne innen vår bransje - da måtte vi tørre å møte fremtiden ved å omfavne forandringer. I 2022 gikk vi derfor fra å være fem til ett selskap, hvor alle kompetanseområder og kundebehov er dekket.

For å fortsette å levere kvalitet til alle våre kunder har vi endret oss i takt med tiden. Vi har endret oss for å kunne beholde det vi mener er det viktigste i en kompleks digital verden - gode samtaler, høy trygghet og tillit, og lang erfaring.

Det viktigste med digitalisering er ikke teknologi, det er menneskene, og vi er stolte av å jobbe med de aller beste.

møterom med fire personer

Lang erfaring, høy spisskompetanse

Vi jobber systematisk med å forbedre alle våre tjenester, prosesser og metoder - vi utvikler oss stadig, og tilpasser oss våre kunders verden og hverdag. Vi vil gjerne høre fra våre kunder. Fortell oss hva dere tenker, trenger og hva vi kan bli bedre på. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Cloud Connection er den trygge samarbeidspartneren du alltid kan ringe

Våre verdier

Vi har som målsetting å ha en høy grad av tilfredshet blant ansatte, kunder, partnere og leverandører. Våre verdier skal hjelpe oss å nå disse målene. Alle i Cloud Connection jobber kontinuerlig for at våre produkter, tjenester og løsninger – i kombinasjon med kompetanse og erfaring, gir kundene det ønskede resultat.

Verdier

Solid - Vi skal være solide med kunnskapsrike og faglig gode ansatte som tar ansvar for egen utvikling og har høy integritet.

Utforskende – Nysgjerrighet og læring er kjernen i vårt arbeid – dette stimulerer til innovasjon.

Engasjert – Vi skal skape verdi, bidra med nye ideer og dele kunnskap.

Omsorgsfull – En omsorgsfull holdning er i vår kultur. Vi tror på styrken i team og vi fremmer støtte og samarbeid. Vi skal støtte utviklingen av talenter og karrierer, vel vitende om at suksess er et resultat av samarbeid.

ESG - miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold

Vi jobber aktivt med ESG som er en integrert del av vår strategi. Våre tjenester hjelper kunder med å bli mer bærekraftige gjennom økt digitalisering, automatisering og dokumentasjon. Løsningene vi tilbyr bidrar til høyere effektivitet slik at tid frigjøres til meningsfulle aktiviteter samtidig som det gir miljø- og kostnadsmessig gevinst.

Flere av våre strategiske ambisjoner er direkte knyttet til FNs bærekraftsmål, som er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Vi bygger et integrert økosystem i skyen som skal dekke kundens behov. Gjennom migrering til sky bidrar vi til oppgradering av infrastruktur og ressurseffektivitet. Vårt fokus på fornøyde kunder og ansatte driver også økonomisk produktivitet gjennom økt mangfold, teknologisk utvikling og innovasjon.

Åpenhetsloven

Som en del av vår ESG-agenda er Cloud Connection forpliktet til å forhindre faktiske eller potensielle negative innvirkninger på menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold på tvers av all drift. Vi jobber kun med leverandører og samarbeidspartnere som forplikter seg til høye standarder for menneskerettigheter og arbeidsforhold, og forventer at alle vi jobber med tar ansvar for å utføre sin drift i samsvar med internasjonale anerkjente standarder for ansvarlig drift. Les mer

Leter du etter noen? Finn de her.

Våre kontorer

Noen av våre fornøyde kunder

Wilhelmsen logo
Control Plus logo
Skistar logo
Toyota logo
Rauma Energi logo
Stenseth & RS logo
ANFO logo
Finans Norge logo