cloud connection skyfritt

Smoother Business  med Cloud Connection.

Cloud Connection er Norges ledende kompetansehus innenfor skytjenestene Visma.net ERP. Vi har spesialisert oss på skybaserte økonomi og logistikksystemer, og har integrasjonene du trenger for å få en sømløs flyt mellom ulike systemer.

Visma.Net ERP

FORRETNINGSYSTEMER
100%
Norges fremste kompetansehus innen skyløsningene Visma.net ERP. Økonomi og logistikksystemene du trenger for en moderne forretningshverdag. Les mer.

Integrasjoner

KOMPETANSE
100%
Vi har integrasjonene som sømløst syr sammen dagens systemer. Har du et tredjepartslager, en bankavtale eller andre systemer du vil skal snakke sammen kan vi hjelpe deg. Les mer.

Reisen til skya

FOKUS
100%
Vår kundereise er personlig, med opplæring fokusert på deg og dere. Derfor utviklet vi Ready. Set. Go! En  trygg reise til skyen. Les mer.
Noen av våre referanser
pexip-logo-RGB-strong.png
cloudcon-23.png
Amundsen sport.png
cloudcon-22.png
sitecom.png
logo-royal-thermo.png
Ready_1.jpg

Spesialister på skyen

Norges ledende kompetansehus på Visma.Net

I 2016 etableres Cloud Connection av et team bestående av tidligere gründere og Visma ansatte. Vår stab består av dyktige fagfolk som har jobbet med Visma.Net siden systemet så dagens lys i 2012. 
De hadde ett mål for øyet: Å bli best på Visma.net ERP

Go_1.jpg

100% fokus på kunden

Derfor har vi utviklet Ready. Set. Go!

Vi er trygge på hvordan vi skal levere tjenester i skyen. Hos oss får du en trygg oppfølgning gjennom konseptet Ready. Set. Go!

Visma.net sertifisert forhandlet