Hopp til hovedinnhold

Service & tjenester

Vår løsning for tjenesteytende virksomheter dekker de fleste behov innen prosjektstyring, time- registrering og servicehåndtering.

Servitør som legger inn bestilling i systemet

Løsningen for tjenesteytende bedrifter

Vår løsning for tjenesteytende virksomheter dekker de fleste behov innen prosjektstyring, time- registrering og servicehåndtering. Web-baserte løsninger sørger for at man har tilgang til informasjon uansett hvor man er. Vi leverer komplette løsninger for tjenesteytende virksomheter.

Dette omfatter funksjonalitet som:

  • Prosjektstyring
  • Timeregistrering
  • Service og verksted
  • Salg og kundeoppfølging

Ørn Software AS er en samarbeidspartner som er en betydelig leverandør av løsninger innenfor service management og som til fulle har utnyttet Visma sin kompatibilitet med andre løsninger. Sammen har derfor vi og View Software en god kompetanse til å analysere hele din bedrift og komme med gode løsningsforslag. Med løsningen fra View Software tas beslutninger raskere, og på et kvalitativt høyere nivå. Løsningen dekker hele prosessen, fra innrapportering av jobb-behov til fakturering. Dette er et strømlinjeformet og dokumenterbart servicesystem som gir flere og mer fornøyde kunder.

Hva får du?

Vi tar totalansvar for implementering, opplæring drift og oppfølging. Gode og pålitelige løsninger gjør at bedriften kan øke produktiviteten og håndtere flere prosesser. Dette handler om at arbeidsoppgaver kan løses enkelt, hurtig og korrekt. Dette handler også om å raskt kunne tilpasse seg markedet.

Contracting Works

Contracting works tar håndverksbransjen til nye høyder. Det er utviklet for å være det optimale ordre-og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, selvfølgelig i skyen. Les mer her

Lurer du på noe? Send inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

+47 463 16 634

Andre bransjer vi har mye erfaring med