Hopp til hovedinnhold

Varehandel

Vi leverer alt du trenger for å enkelt kunne benytte Visma.net ERP, Visma Business eller Visma Business NXT til håndtering av varer og lager.

varelager

Stort eller lite varelager?

Vi leverer alt du trenger for å enkelt kunne benytte Visma.net ERP, Visma Business og Visma Business NXT til håndtering av varer og lager. Vi hjelper deg også med opplæring og veiledning i hvordan du best utnytter løsningene fra oss. Selv med et lite varelager er det mye å tjene på og benytte de mulighetene som ligger i Visma sine løsninger.

Vi jobber hele tide med flere integrasjoner som skal forbedre logistikk og lagerflyt, spør oss så hjelper vi deg gjerne.

Uansett hvilket system du velger som økonomi- og logistikksystem vil logistikkfunksjonene gi deg brukervennlige skjermbilder og standardrutiner som dekker behovene for de fleste varehandelsbedrifter. Rutinene for tilbud og ordre følger arbeidsflyten i virksomheten.

Hva får du med vår handel og engros løsning?

  • Varetelling med håndholdt terminal
  • Plukking av varer mot ordre
  • Varemottak med scanner / håndterminal
  • Oversikt over verdien av varelageret
  • Bestillingsforslag
  • Strekkodemerking av alle varer
  • Omløpshastighet
  • Oversikt over varer som har ligget en viss periode på lager

Vi jobber hele tide med flere integrasjoner som skal forbedre logistikk og lagerflyt, spør oss så hjelper vi deg gjerne.

Visma ERP POS

Kassefunksjonalitet

Det lønner seg å utvide økonomisystemet med integrert kassefunksjonalitet. I alle fall for de bedriftene som har behov for kontantsalg av varer. Vår løsning Visma ERP POS er online med økonomisystemet og varelageret, noe som gjør hverdagen bak kassa mer effektiv. På denne måten får mindre butikker tilgang til en profesjonell og sikker kasse som også oppfyller kommende lovkrav.

Nettbutikk

Har du utsalg av varer og vurderer en nettbutikk? Kréatif har lang fartstid når det kommer til det å utvikle netthandelssystemer, både nettbutikker hvor alt er online men også hvor integrasjon mot ERP-systemer er viktig. Nettbutikken er fleksibel og kan tilpasses de fleste behov, les mer om nettbutikken her

Lurer du på noe? Fyll inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Sindre Chr. Johansen

CCO, Oslo

+47 982 43 822

Andre bransjer vi har mye erfaring med