Hopp til hovedinnhold

Håndverkere

Vi har løsningene for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet

Snekker som jobber med taket på et hus

Vi jobber mye med håndverkere og har lang erfaring med denne bransjen. Sammen finner vi de beste løsningene for dere for å optimalisere flyt på kontoret og for de som er ute hos kunde.

Contracting Works

Contracting works tar håndverksbransjen til nye høyder. Det er er utviklet for å være det optimale ordre-og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, selvfølgelig i skyen. Les mer her

Dette er løsningen for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet. Den er utviklet sammen med bransjen og baserer seg på Visma Contracting.

Løsningen er en fullverdig ordre og prosjektverktøy med logistikk og ressursplanleggingsmodul. Dette gjør at du som saksbehandler eller prosjektleder kan holde full oversikt over pågående ordre og prosjekter. Systemet har bransjespesifikke funksjoner, som rapportering, logistikk og lagerbevegelse, elektronisk dokumentasjon, tilbud, budsjett og serviceordre – også med individ registrering og punkt ordre.

Contracting Works integreres sømløst med våre ERP-løsninger. Dette gjør at man kan velge og få tilpasset det systemet og løsningen som passer din bedrift. Her får man markedsledende konsulentkunnskap og komplett system i skyen. Les mer her

Vil du ta en nærmere titt på Contracting Works?

En kostnadsfri demo vil inneholde:

💭 En en-til-en prat med en av våre konsulenter

🤝En kort introduksjon av Contracting Works

📈 En rask gjennomgang av løsningen

🕓 Samtalen tar mellom 30 og 45 minutter, avhengig av behov og spørsmål

Book en demo her

Håndholdte enheter

Løsningen er integrert med to av de største leverandørene innen håndholdt løsninger for håndtverksbransjen; Speedycraft og Handyman. Dette gjør at dine ansatte kan få oppgaver, arbeidsordre, føre timer og materiell eller sjekke status på prosjekter på sin mobil ute i felt. Synkroniserer og tilgjengeliggjør informasjon mellom utearbeidere og kontoret.

Dokumenthåndtering

Vår bransjeløsning er integrert med Boligmappa.no hvor du kan du kan opprette nye kunder, lagre dokumentene dine og også jobbdokumenter (FDV). Her knyttes offentlig informasjon om boligen sammen med dokumentasjon fra håndverkerbransjen, og dokumenter som du selv legger inn.

Drift og styring

Planlegger – Planlegg ordrene og oppdragene til montørene og teknikerne direkte fra ordren eller i en egen planlegger på nett.

Lager – Oversiktlig lager og logistikkstyring på nett, med full integrasjon mot den håndholdte løsningen.

Time og materialavtaler – Styrer pris ut til kunde. Man velger selv om de skal følge arbeidsordre, prosjekt eller kunde.

Fastprisordre - På en fastprisordre registrerer man timer og varer på vanlig måte. Disse vil ikke bli skrevet ut på fakturaen og kost-prisene blir kun tatt hensyn til i forhold til en etterkalkyle. Man har dermed full kontroll på hvilket dekningsbidrag man har på ordren. På fakturaen vil bare fastprisvaren bli skrevet ut med den avtalte prisen man har lagt inn.

Grossister og materiell - Løsningen har innlesning fra de fleste grossister og gir tilgang til komplette produktlister i programmet, samt også ut til håndholdt løsning. Dette er en automatisk import, så man slipper å tenke på pris og rabattoppdateringer fra grossistene. Dette gjør det enkelt å ta imot inngående faktura å få knyttet faktiske kostnader på helt ned til linjenivå.

Prosjektrapporter - Med våre prosjektrapporter har du til enhver tid oversikt over alle inntekter og kostnader pr. prosjekt. Det er også enkelt å få disse over i Excel for videre behandling.

Dimensjoner – Før kostnadsoversikt fordelt på ordre eller prosjektdimensjoner. Dette gjør det lett å fakturere fastpris med tillegg på samme ordre eller føre punktoversikt på kostnader på større prosjekter.

SMS - Det mulighet for å sende SMS til kunde fra ordre-bildet i løsningen.

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Synnøve Øhlund

Konsulent Contracting Works, Bodø

+47 930 02 618

Andre bransjer vi har masse erfaring med