Hopp til hovedinnhold

Håndverkere

Vi har løsningene for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet

rørlegger som jobber på byggeplass

Vi jobber mye med håndverkere og har lang erfaring med denne bransjen. Sammen finner vi de beste løsningene for dere for å optimalisere flyt på kontoret og for de som er ute hos kunde.

Contracting Works

Contracting Works tar håndverksbransjen til nye høyder. Det er er utviklet for å være det optimale ordre- og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, selvfølgelig i skyen.

Dette er løsningen for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet. Den er utviklet sammen med bransjen og baserer seg på Visma Contracting.

Løsningen er en fullverdig ordre og prosjektverktøy med logistikk og ressursplanleggingsmodul. Dette gjør at du som saksbehandler eller prosjektleder kan holde full oversikt over pågående ordre og prosjekter. Systemet har bransjespesifikke funksjoner, som rapportering, logistikk og lagerbevegelse, elektronisk dokumentasjon, tilbud, budsjett og serviceordre – også med individ registrering og punkt ordre.

Contracting Works integreres sømløst med våre ERP-løsninger. Dette gjør at man kan velge og få tilpasset det systemet og løsningen som passer din bedrift. Her får man markedsledende konsulentkunnskap og komplett system i skyen.

Av bransjen for bransjen

 • Elektriker

  Samfunnet er helt avhengige av elektrikere. Uten dem, ingen strøm. Vi er her for deg som elektriker og for de som trenger en elektriker med rett kompetanse til rett tid.

 • Rørlegger

  De neste femten årene trenger vi 4500 nye rørleggere i Norge. Det er etterslep på milliarder i kritisk infrastruktur som berører yrket ditt. Et utfordrende regnestykke for samfunnet og for deg. Vi er her for deg som trenger en rørlegger med rett kompetanse til rett tid.

 • Andre håndverkere

  Låsesmeder, kuldeentreprenører, snekkere, blikkenslagere eller andre som jobber med prosjekter i hverdagen. Til sammen utgjør dere Norges nest største næring målt i fastlands BNP. Vi er her for dere også.

Kontrollpanel som viser vei

Med smart bruk av data viser vi deg det du trenger når du trenger det. Du velger selv hvilke data du vil se og hvor på skjermen. Dashbordet bygger du etter ditt behov.

Dashboard i contracting works

Alt du trenger i et system

 • Kontroll på prosjekt og ordreanlegging

  Løsningen settes enkelt opp til å gi deg oversikt over de data som er viktig for deg, og man kan enkelt trekke ut rapporter for å skape den innsikt og kontroll man ønsker.

 • Ressursplanlegging

  Sikre høy effektivitet for dine ressurser ved hjelp av ressursplanleggeren. Hent ut forslag til plan for alle ressurser ved hjelp av "auto-planner" funksjon med eller uten manuell overstyring. Enten dere er 2 eller 100 ansatte vil man kunne få full kontroll over alle ordre.

 • Timer & materiell

  Last ned pris- og rabatt filer direkte fra grossist og sett enkelt opp dine regler for kundepriser enten det gjelder ordre til private, anbud eller rammeavtaler. Timeavtaler bygges enkelt opp slik at du til enhver tid kan fakturere i henhold til avtale med kunde.

 • Mobil datafangst

  Enkel og intuitiv app for mobile enheter sikrer registrering av timer og materiell direkte ute i felt. Brukere har også tilgang til enkel lagerstyring fra bil til bil, eller lager til bil. Dokumentasjon og skjema løses enkelt direkte fra mobil ute i felt.

 • Boligmappa

  Tett integrasjon til Boligmappa sikrer at både ønsket og lovpålagt informasjon lastes direkte opp til kundens Boligmappe.

 • Regnskap & lønn

  Contracting Works er direkte integrert mot regnskap og lønn og sikrer godt samarbeid mellom prosjekt og økonomi, enten dere fører regnskap selv eller benytter ekstern regnskapsfører.

Feltløsning

skjermbilde speedycraft av Devinco

Ordrer, timer, materiell, dokumentasjon og kalender flyter sømløst mellom systemene. De som er ute i felt og arbeider vil til enhver tid være oppdatert med informasjonen de trenger. Prosjektledere oppdateres automatisk og kontinuerlig etter hvert som arbeidet utføres. Dette gjør det mulig å vite full status på prosjektene fra dag til dag, og time for time. Ikke minst setter det kvalitetssikring i fokus og skaper trygghet for både ansatte og deres kunder.

Cloud Connection bisto oss i Fauske Elektro AS i overgangen fra Visma Contracting til Contracting Works, og fikk oss raskt over på ny løsning. Med gode integrasjoner mot Speedycraft og PowerOffice har hverdagen vår blitt mer sømløs og 100% skybasert. Vi er spesielt godt fornøyd med selve ordrehåndteringen, den er rask og enkel.
Mads Karlsen

, Fauske Elektro AS

Våre samarbeidspartnere

PowerOffice logo
SpeedyCraft logoContracting Works logo
Handyman logo
Payroll logo
Visma Software logo
OneStop Reporting logo

Send inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg med et tilbud

Vegard Eivik

Rådgiver Contracting Works, Bodø

Andre bransjer vi har mye erfaring med