Hopp til hovedinnhold

Regnskapsbyrå

Gjennom vår spisskompetanse, våre egenutviklede bransjeløsninger og -konsepter tilbyr vi våre regnskapsbyråkunder muligheten til å rendyrke sitt fagområde.

Spisskompetanse og utvikling

Vi mener Business NXT er den beste produksjonsplattformen for regnskapsbyråer. Her får dere den beste plattformen både for dere som regnskapsbyrå og for deres kunder:

  • Business NXT som ekspertsystem og med Cloud Connections integrerte tilleggsløsninger som både gir nye funksjoner og drastisk økt effektivitet
  • Visma sine skyløsninger for enkel fakturering og attestasjon

Alt på ett sted

Forenkling eller fjerning av manuelle og kjedelige arbeidsoppgaver. Alt vi gjør, skal bidra til at våre kunder kan velge å ta skritt i denne retningen. Faktisk er det teknisk mulig allerede i dag å få regnskapet automatisk ferdig ført (E-Byrå), men det er så mange andre aspekter rundt det å drive et regnskapsbyrå som er viktigere enn det rent tekniske.

Cloud Connections Byråteam har et helhetlig syn på det vi driver med, programvare er bare en liten del av det vi tilbyr. Vi bistår hele veien: Vi hjelper til å skaffe ditt regnskapsbyrå nye kunder, vi står for intern kompetanseheving og er deres rådgiver når det kommer til teknisk anbefaling og prissetting av ulike kundeoppdrag.

Vi tilbyr et strukturert oppfølgingsprogram for ditt regnskapsbyrå og du får tilgang til anbefalte og detaljerte arbeidsprosessbeskrivelser. Selvsagt får du også tilgang til bransjens trolig beste supportapparat for programvare fra Visma Software. Vi kvalitetssikrer og tester i tillegg nye programvareversjoner fra Visma Software før de får vår anbefaling. Dette for at du og ditt regnskapsbyrå skal slippe mest mulig av plunder og heft i din arbeidshverdag.

Over 300 regnskapsbyrå på kundelista og 25 år som hoffleverandør til regnskapsbransjen har lært oss et og annet om hva som virkelig betyr noe og er avgjørende for en effektiv og god arbeidsflyt.

Integrasjoner - limet mellom løsningene

Vi mener at når et regnskapsbyrå har tatt i bruk en integrasjon mellom to eller flere IT-systemer, så bør denne kunne tas i bruk på flere og flere klienter uten ytterligere behov for å kjøpe konsulenttjenester.

Regnskapsbransjen møter i økende grad en forventning fra kundene om at alle systemer skal kunne snakke sammen, uten behov for dobbeltregistrering. I og med at våre systemer er ledende i markedet, har en svært stor andel av de forsystemene som finnes allerede en ferdig integrasjon.

Når dette ikke er tilfelle, tilbyr vi integrasjoner til faste priser. Så langt det lar seg gjøre, så leveres integrasjonene på en slik måte at regnskapsbyrået kan benytte samme integrasjon på så mange klienter som det er behov for.

Våre integrasjonsløsninger dekker alle behov i markedet, fra sanntidsoppdatering til satsvise oppdateringer på faste tidspunkter.

Book et møte for mer info om hvordan vi kan hjelpe deg som jobber i regnskapsbyrå her

to menn og en kvinne som sitter og har en samtale

Våre bransjeløsninger

Cloud Connection har utviklet ulike tillegg til Visma Business og Business NXT som er beregnet på regnskapsbyråer og deres kunder. Vi har gjort det enkelt for kundene våre og samlet disse løsningene i en pakke. Det betyr én fast lav pris per måned for å få all funksjonalitet i Visma Business og Business NXT. Felles for disse løsningene er at de effektiviserer det daglige arbeidet for både regnskapsførere som benytter Visma Business/Business NXT og kunder av regnskapsbyråene. Les mer om løsningene her

Er dere klare for skyreisen?

Vi vet at data er viktig og at det er spesielt viktig for dere regnskapsbyråer å få med historikken over i nytt system. Dette er noe vi har jobbet med i mange år og vi har lang erfaring med å flytte kunder fra et system til et annet.

Les mer om hvordan vi jobber med konverteringer her.

mann som sitter med grafer på ipad og kalkulator

Les mer om våre effektive løsninger for regnskapsbransjen

Et pitstop på reisen til skyen

Vi samarbeider med ASP-leverandører som tilbyr drift av ERP-løsninger og kontorstøttesystemer. Med en skybaserte driftstjenester, får du en enklere hverdag med sikker og stabil drift av dine IT- systemer mens du gjør deg klar for reisen til skyen. Les mer her

Lurer du på noe? Send inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Svenn Christian Svendsen

Salgssjef Regnskapsbransjen, Oslo

Andre bransjer vi har mye erfaring med