Hopp til hovedinnhold

Contracting Works

Vi har løsningene for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker - eller driver en form for håndverkervirksomhet.

vvs-arbeider som trekker ledninger

Vi har løsningene for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet. Få et komplett økonomisystem for håndverkere.

Contracting Works er et komplett økonomisystem for håndverkere som tar bransjen til nye høyder. Det er utviklet for å være det optimale ordre- og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, og er selvfølgelig skybasert.

Dette er løsningen for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet. Den er utviklet sammen med bransjen og baserer seg på Visma Contracting.

Løsningen er et fullverdig ordre- og prosjektstyringsverktøy med logistikk og ressursplanleggingsmodul. Dette gjør at du som saksbehandler eller prosjektleder kan holde full oversikt over pågående ordrer og prosjekter samt regnskap for håndverkere. Systemet har bransjespesifikke funksjoner, som rapportering, logistikk og lagerbevegelse, elektronisk dokumentasjon, tilbud, budsjett og serviceordre – også med individuell registrering og punktordrer.

Contracting Works integreres sømløst med våre ERP-løsninger. Dette gjør at du kan velge å få tilpasset det systemet og den løsningen som passer din bedrift. Hos oss får du markedsledende konsulentkunnskap og komplett system i skyen.

Av bransjen for bransjen

 • Elektriker

  Samfunnet er helt avhengige av elektrikere. Uten dem, ingen strøm. Vi er her for deg som elektriker og for de som trenger en elektriker med rett kompetanse til rett tid.

 • Rørlegger

  De neste femten årene trenger vi 4500 nye rørleggere i Norge. Det er etterslep på milliarder i kritisk infrastruktur som berører yrket ditt. Et utfordrende regnestykke for samfunnet og for deg. Vi er her for deg som rørlegger og for de som trenger en rørlegger med rett kompetanse til rett tid.

 • Andre håndverkere

  Låsesmeder, kuldeentreprenører, snekkere, blikkenslagere eller andre som jobber med håndverksprosjekter i hverdagen. Til sammen utgjør dere Norges nest største næring målt i fastlands-BNP. Vi er her for dere også.

Kontrollpanel som viser vei

Med smart bruk av data viser vi deg det du trenger når du trenger det. Du velger selv hvilke data du vil se og hvor på skjermen. Dashbordet bygger du etter ditt behov.

Dashboard i contracting works

Alt du trenger i et system

 • Kontroll på prosjekt og ordreanlegging

  Løsningen settes enkelt opp til å gi deg oversikt over de dataene som er viktige for deg, og du kan enkelt trekke ut rapporter for å få innsikt og kontroll.

 • Ressursplanlegging

  Sikre høy effektivitet for dine ressurser ved hjelp av ressursplanleggeren. Hent ut forslag til plan for alle ressurser ved hjelp av «auto-planner»-funksjonen, med eller uten manuell overstyring. Enten dere er 2 eller 100 ansatte vil dere kunne få full kontroll over alle ordrene.

 • Timer & materiell

  Last ned pris- og rabatt filer direkte fra grossist og sett enkelt opp dine regler for kundepriser enten det gjelder ordre til private, anbud eller rammeavtaler. Timeavtaler bygges enkelt opp slik at du til enhver tid kan fakturere i henhold til avtale med kunde.

 • Mobil datafangst

  Enkel og intuitiv app for mobile enheter sikrer registrering av timer og materiell direkte ute i felt. Brukere har også tilgang til enkel lagerstyring fra bil til bil, eller lager til bil. Få enkel tilgang til dokumentasjon og skjemaer direkte fra mobilen når du er ute i felt.

 • Boligmappa

  Tett integrasjon med Boligmappa sikrer at både ønsket og lovpålagt informasjon lastes direkte opp til kundens Boligmappe.

 • Regnskap & lønn

  Contracting Works er direkte integrert mot regnskap og lønn og sikrer godt samarbeid mellom prosjekt og økonomi, enten dere fører regnskap selv eller benytter ekstern regnskapsfører.

Feltløsning

skjermbilde speedycraft av Devinco

Ordrer, timer, materiell, dokumentasjon og kalender flyter sømløst mellom systemene. De som er ute i felt og arbeider vil til enhver tid være oppdatert med informasjonen de trenger. Prosjektledere oppdateres automatisk og kontinuerlig etter hvert som arbeidet utføres. Dette sørger for full statusoversikt på prosjektene fra dag til dag, time for time. Ikke minst setter det kvalitetssikring i fokus og skaper trygghet for både ansatte og kunder.

Cloud Connection bisto oss i Fauske Elektro AS i overgangen fra Visma Contracting til Contracting Works, og fikk oss raskt over på ny løsning. Med gode integrasjoner mot Speedycraft og PowerOffice har hverdagen vår blitt mer sømløs og 100% skybasert. Vi er spesielt godt fornøyd med selve ordrehåndteringen, den er rask og enkel.
Mads Karlsen

, Fauske Elektro AS

Send inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg med et tilbud

Vegard Eivik

Rådgiver Contracting Works, Bodø

Løsninger

Contracting GO

 • Raskt og enkelt
 • Intuitivt
 • For små og mellomstore håndverkere

Les mer om Contracting Go her

Contracting NXT

 • Stor fleksibilitet
 • Skalerbart
 • For mellomstore og store håndverkere
 • Konsernregnskap
 • Visma auto produkter

Les mer om Contracting NXT her

Våre samarbeidspartnere

PowerOffice logo
SpeedyCraft logoContracting Works logo
Handyman logo
Payroll logo
Visma Software logo
OneStop Reporting logo