Hopp til hovedinnhold

Bygg og anlegg

Vi kjenner entreprenørbransjen godt og kan komme med anbefalinger til hvordan Visma.net ERP med tilhørende systemer vil kunne fungere mest mulig effektivt i din bedrift.

Mann på byggeplass som ser på ipad med en graf

Vår bransjeløsning for bygg og anlegg

Visma.net ERP er en løsning som passer godt for bygg- og anleggsbransjen. Våre konsulenter kjenner entreprenørbransjen godt og kan komme med anbefalinger til hvordan Visma.net ERP med tilhørende systemer vil kunne fungere mest mulig effektivt i din bedrift. Vi ser bla. på helheten i din bedrift – alt fra vanlig regnskapsførsel, godkjenningsflyt og lønn, til detaljert prosjektregnskap. Sammen med våre kunder vurderer vi en optimal dataflyt og ser på hvordan ulike time- og kalkylesystem kan integreres med Visma.net ERP.

For deg som entreprenør er det viktig til enhver tid å ha full kontroll på prosjektets inntekter og kostnader. Ved å bruke prosjektregnskapsmodulen i Visma.net ERP, vil du ha en løpende status på hvordan ditt eller dine prosjekt står i forhold til økonomi og tid.

La oss vise deg alle fordelene med et skybasert regnskaps- og prosjektregnskapssystem. Og – det er klart – vi anbefaler at du også legger lønnssystemet ut i skyen. Visma.net Payroll er fullintegrert med Visma.net. ERP. Med ditt forretningssystem i skyen, vil din bedrift kunne skalere ned eller fjerne helt dagens serverkostnad.

Visma.net ERP

Visma.net ERP er økonomisystemet for deg som ønsker full kontroll på økonomi, fakturering, prosjekter og lønnshåndtering. En skybasert moderne motor sentralt i virksomheten som skal ta bedriften til det neste nivået.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma.net ERP gir full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer i prosjektet samt mulighet for å registrere timer, kostnader og materialer. De ansatte registrerer timer i sitt timesystem som integreres mot Prosjektregnskapet, prosjektleder får full oversikt over inntekter, utgifter og løpende status i prosjektene. Leder får full oversikt over status og kostnader.

SmartDok

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygg- og anleggsbransjen, og dette er ikke uten grunn. Her finner du 10 moduler som gir deg oversikt og kontroll over alt fra kjørebok, dokumentasjon i form av bilder og timer på mann og maskin. Cloud Connection har den største porteføljen på SmartDok og har god erfaring med denne løsningen for våre kunder. Les mer om løsningen her

ByggOffice integrasjon

Gjennom vår integrasjon mellom Visma.net og ByggOffice kan du hente relevante regnskapstransaksjoner pr prosjekt. Brukeren kan dermed få direkte informasjon fra økonomisystemet ved behov, og benytte dette i forkant for rapportering. Unikt med vår integrasjon er også muligheten for dokumentoppslag mot Visma.net. Les mer om denne integrasjonen

Våre integrasjoner

Har din bedrift andre eller flere støttesystemer som må kommunisere direkte med Visma.net ERP? Ved hjelp av vår integrasjonsplattform kan vi sørge for en sømløs integrasjon mellom både rene skyløsninger og tradisjonelt installerte applikasjoner.

Om du ikke bruker Visma.net ERP har vi i Cloud Connection gjort det enklere for våre kunder i denne bransjen å prosjektstyre rett fra mobil app og inn i Visma Business.

Mobile Worker er et digitalt prosjektstyringssystem for bedrifter innen bygg- og anlegg. Løsningen består av en skybasert prosjektportal og en mobil app som gir deg en lettere hverdag uansett om du er på kontoret eller i felt.

Vi har laget integrasjonen mellom Mobile Worker og Visma Business som overfører grunndata som ansatte, kunder, lager og produktregister (varer, timer, utlegg, annet), fra Visma Business til Mobile Worker. Prosjekt og ordrer kan opprettes og vedlikeholdes i både Mobile Worker og Visma Business, og integreres automatisk mellom systemene. Registreringer av materielluttak, timer og utlegg som gjøres i Mobile Worker, oppdateres rett på aktuell ordre i Visma Business for blant annet fakturering.

Rapportering

Vi leverer forskjellige løsninger for rapportering og Business Intelligence (BI). Med disse dekker vi de fleste behov enten det gjelder tradisjonelle rapporter, analyse, avanserte dashboard eller budsjett med prognose. De fleste løsningene gir også mulighet for å lage/tilpasse rapporter selv uten bistand fra konsulent.

Contracting Works

Contracting works tar håndverksbransjen til nye høyder. Det er utviklet for å være det optimale ordre-og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, selvfølgelig i skyen. Les mer her

Har du spørsmål? Fyll inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Sigurd Myhre

Rådgiver ERP, Oslo

Flere bransjer vi har mye erfaring med