Hopp til hovedinnhold

Events

Her finner du eventer og webinarer, både påmelding til live og on-demand

Fysiske eventer

Vi har ingen fysiske eventer planlagt akkurat nå.

Live webinar

Årets viktigste webinar for deg som bruker SuperOffice!

Tirsdag 12. mars kl. 09:00 | Webinaret varer i ca. 45 minutter.

Akkurat nå skjer det utrolig mye spennende med CRM-plattformen din, både innen salg, kundeservice og markedsføring! Noen stikkord er: nytt grensesnitt, generativ AI og CoPilot integrert i SuperOffice, og utvidet markedsføringsfunksjon.

I dette webinaret viser produktdirektør i SuperOffice, Jan Andersen og vår salgsleder for CRM, Pål Vestre, hva som skjer i SuperOffice fremover, og hvordan du kan utnytte dette i din løsning.

Det er helt gratis å delta, meld deg på her!

SuperOffice-webinar med Jan Andersen og Pål Vestre

ERP i skyen | Intro til Visma.net ERP

Onsdag 13. mars 10:00 | Webinaret varer i ca 45 min

Vil du vite mer om Visma.net ERP? Da burde du få med deg dette webinaret. Visma net ERP passer mellomstore bedrifter, og er et norsk forretningssystem som er bygget for å automatisere og effektivisere alle prosessene i bedriftens økonomistyring.

Vi tar en intro av Visma.net og ser på mulighetene som finnes i systemet.

Det er helt gratis å delta, meld deg på her!

Business NXT Webinar

ERP i skyen | Intro til Business NXT

Onsdag 20. mars 10:00 | Webinaret varer i ca 45 min

Har du lyst til å vite mer om Business NXT, da er det bare å melde seg på her. Business NXT passer større bedrifter, og er et avansert ERP-system som er enkelt å bruke. Det er et helhetlig og automatisert system som også tilrettelegger for manuell bokføring, slik at du kan jobbe med flere selskaper samtidig – uten å hoppe mellom ulike systemer.

Vi tar en intro av Business NXT og ser på mulighetene som finnes.

Det er helt gratis å delta, meld deg på her!

Visma.net ERP Webinar

Hva er nytt i Payroll?

Hva er nytt i Payroll er et månedlig webinartilbud for alle Payrollkunder. Her vil du få en gjennomgang av nyheter i programvaren den siste måneden.

Webinaret kan inneholde informasjon om nye funksjoner, eller forbedringer som er lagt til i Payroll, retting av eventuelle feil som har blitt gjort, og eventuelle nye begrensninger eller krav som må oppfylles for å bruke programvaren. Meld deg på her

Payroll By Visma logo

On-demand webinar

Digital frokost - Business NXT lansering

Webinaret varer i ca. 30 min

8. september 2023 ble Business NXT lansert for regnskapsbransjen. Her får du høre litt om hva vi i Cloud Connection og Visma mener dette betyr for bransjen og hva man burde tenke på fremover. Vi er også innom temaer som it-sikkerhet, kostnader og tilpasninger i systemet.

ERP i skyen

25.5.2023 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Nå må du til skyen, men hvilket system skal du velge?
Alle on-prem løsninger vil fremover få sluttdato, en ERP-løsning i skyen er derfor neste steg. Det kan være vanskelig å vite hvilket system du skal velge, men tvil ikke. Vi hjelper deg med dette.

Hvordan finne, vinne og beholde kunder med SuperOffice

20.5.2023 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Du har kanskje spurt deg selv; Hva er CRM, egentlig? CRM omfatter ikke bare datasystemene som lagrer informasjon om kundene dine. Customer Relationship Management – CRM – er en bevisst strategi med formål om å beholde og forsterke bedriftens markedsposisjon gjennom å forvalte og optimalisere felles kunnskap om deres forretningsforbindelser. I dette webinaret forteller vi enda mer om CRM og hvilke fordeler SuperOffice kan gi for akkurat din bedrift.

Q&A Payroll

30.3.2023 - webinaret varer i ca. 40 minutter.

Nå er nyheten ute, Visma Lønn legges ned 31.12.2024.
Veien videre heter Visma.net Payroll og vi skjønner at det sikkert er mange som sitter med spørsmål knyttet opp mot nytt lønnssystem. Vi ønsker å besvare alle deres spørsmål angående dette, og i dette Q&A-webinaret svarer to av våre fagkonsulenter på det dere måtte lure på når det kommer til Payroll.

SuperOffice og SharePoint

20.4.2022 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Tilbud, kontrakter, avtaler, spesifikasjoner og e-poster er alle typiske CRM-dokumenter. Om du velger å lagre dine SuperOffice-dokumenter i Office 365 SharePoint får du en rekke fordeler:

 • Samhandle i samme dokument samtidig
 • Del informasjon på tvers av organisasjonen og eksternt
 • Åpne, rediger og lagre dokumenter uten å bekymre deg for filplassering
 • Tilgjengelighet på tvers av enheter
 • Loggkontroll

Produktdirektør i SuperOffice, Jan Andersen forteller om fordelene med SuperOffice og SharePoint, viser deg hvordan det fungerer, og ikke minst hvordan du kommer i gang.

Nyheter i SuperOffice 10

16.12.2021 - webinaret varer i ca. 45 minutter.

Vi byr på en gjennomgang av konkrete nyheter i SuperOffice-plattformen, og noen tips & tricks som kan støtte og forenkle dine arbeidsprosesser:

 • Velkommen til SuperOffice 10 – dette bør du gjøre nå
 • Vi deler våre favorittfunksjoner
 • Smarte webskjemaer
 • Nye dashbord i SuperOffice 10
 • Hvordan designe et optimalt kundekort
 • Løsning for automatisert avtaleinngåelse

Back to work!

07.09.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Vi deler våre beste råd for å starte høsten på riktig måte, og dermed få kontroll på resten av året. Denne formiddagen deler vi blant annet våre tips for å:
1. Utnytte SuperOffice-plattformen optimalt
2. Lage konkrete mål og praktisk gjennomføring
3. Få oversikt, kontroll på oppgaver og definerte mål

Markedsføring i en SuperOffice-verden

20.05.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Visste du at det koster mellom fem og ti ganger mer å skaffe seg nye kunder sammenlignet med å beholde eksisterende kunder? Det er med andre ord viktig å beholde kundene dine, og dette gjøres best ved å skape kundelojalitet gjennom å vise at du bryr deg. Denne formiddagen snakker vi om hvordan e-postmarkedsføring er en svært lønnsom strategi i dette arbeidet. Vi deler også en rekke tips både på strategisk og praktisk nivå for å lykkes med nyhetsbrev i SuperOffice-verdenen.

En levende CRM-løsning er en god CRM-løsning

18.03.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

God informasjonsflyt og riktig, oppdatert data er viktig i et velfungerende CRM. Når vi snakker om informasjonsflyt tenker vi ofte på flyten av informasjon til kunder, og mellom ansatte. En viktig forutsetning for dette ligger også i informasjonsflyt blant bedriftens datasystemer. Ofte har vi behov for å synliggjøre data fra et system, i et annet. Enten det gjelder en engangsjobb, eller en fast, løpende integrasjon. Disse prosessene, som involverer import og eksport av data, kan utføres med en rekke forskjellige metoder og verktøy. Vi deler noen problemstillinger knyttet til dette, og hvilke hjelpemidler som kan strømlinjeforme delingen på tvers av datasystemene dine.

Verified for SuperOffice

11.02.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Bli kjent med vår SuperOffice-app, Verified for SuperOffice! Vi tar dokumentsignering i SuperOffice til neste nivå. Verified for SuperOffice sikrer en god signeringsopplevelse når mottakerne signerer dokumentene dine. Med appen kan dine kunder enkelt, raskt og trygt signere avtaler og dokumenter direkte fra mobilen. Les mer om Verified for SuperOffice.