Hopp til hovedinnhold

Events

Her finner du eventer og webinarer, både påmelding til live og on-demand

Live eventer og webinarer

Scroll videre nedover for å finne våre webinarer on-demand

Connecting The Clouds - Nå målene dine raskere med systemer som snakker sammen

25. juni kl. 10:00 | Webinaret varer ca 30 minutter

I en bedrift jobber vi alle mot felles mål og vi er helt avhengige av alle deler av organisasjonen for å fungere. Ulike roller jobber med ulike systemer, og mange i skyen, men for å få full effekt trenger vi også at disse systemene snakker sammen.

Vi i Cloud Connection jobber for å gi deg de beste skyløsningene innen alle fagområder, slik at dine prosesser blir mer effektive og lønnsomme. Bli med på webinaret vårt for å høre med om hvordan du kan få full effekt og fart på egen vekst ved å koble sammen skyene dine.

Meld deg på her!

Vårt største kundearrangement!

29. oktober 2024 inviterer vi til årets Cloud Con.

Systemene der du samler de viktige ressursene til din bedrift, som økonomi, kunder og ansatte, er i stadig endring. På Cloud Con. deler vi av vår kunnskap og erfaring for at du skal være rustet for fremtiden.

Les mer og meld deg på her!

Forny til sky - veien videre med Visma Software

29. august inviterer visma til sitt digitale arrangement - Forny til sky ☁

Her vil du få dyptgående innsikt i hvordan det er å flytte fra ditt eksisterende Visma ERP-system til skyen, enten til Business NXT, Visma.net eller Contracting NXT ✨

Les mer og meld deg på her!

Business NXT og Payroll for regnskapsbyrå | Fysisk frokostmøte i flere byer

Visma gleder seg til å presentere nye muligheter med løsningene i 6 norske byer denne høsten. De kommer til Kristiansand, Bergen, Trondheim, Oslo, Stavanger og Tromsø.

Agenda:

 • Enkel servering
 • Business NXT for regnskapsbyrå. Gjennomgang og demo av ERP-systemet Business NXT. Du får vite mer om nyheter, roadmap, migrasjon og prismodell.
 • Payroll for regnskapsbyrå. Tips og triks i lønns- og HR-systemet Payroll. Du får vite mer om nyheter, roadmap, Dottie HR og om overgang fra Visma Lønn.

Det er satt av god tid til spørsmål og svar samt 1:1 demo for de som ønsker det.

Les mer og meld deg på her!

Accounting NXT

Torsdag 17. oktober

Visma inviterer til årets Accounting NXT på Oslo Event Hub, torsdag 17. Oktober 2024.

Bli med på en inspirerende dag med faglig påfyll, nettverksbygging og innhold skreddersydd for deg i regnskapsbransjen.

Les mer og meld deg på her!

Accounting NXT for regnskapsbyrå

Hva er nytt i Payroll?

Hva er nytt i Payroll er et månedlig webinartilbud for alle Payrollkunder. Her vil du få en gjennomgang av nyheter i programvaren den siste måneden.

Webinaret kan inneholde informasjon om nye funksjoner, eller forbedringer som er lagt til i Payroll, retting av eventuelle feil som har blitt gjort, og eventuelle nye begrensninger eller krav som må oppfylles for å bruke programvaren. Meld deg på her

Payroll By Visma logo

On-demand webinar

Feriepenger i Payroll

Webinaret varer i ca 30 min

I år er det mange som skal føre og registrere feriepenger i Payroll for første gang. Iren tar deg her gjennom hvordan dette gjøres og det viktigste du må huske på når det skal utbetales feriepenger.

Få tilgang til webinaret her

Få raskere betalt med AutoCollect

Få raskere betalt med AutoCollect

Webinaret varer i ca 30 min

Du kjenner sikkert allerede AutoInvoice og AutoPay, men kjenner du til AutoCollect? AutoCollect ligger som en sømløst, innebygget del av Visma.net ERP. Det eneste du trenger å gjøre for å sende din første faktura til purring, er å aktivere tjenesten. I dette webinaret viser vi deg hvordan og fordelene ved å bruke AutoCollect.

Få tilgang til webinaret her!

Få raskere betalt med AutoCollect

Ny fakturainnboks i Visma Net - bli kjent med Compello

Webinaret varer i ca 30 min

Compello tar over for fakturainnboksen i Visma Net ERP i løpet av høsten. Bli bedre kjent med Compello og endringene som kommer.

Få tilgang til webinaret her

Ny fakturainnboks i Visma.net - bli kjent med Compello

Hvordan fungerer OneStop Reporting med Visma Net

Webinaret varer i ca 30 min

Bruker du Visma Net ERP er dette webinaret for deg. Visste du at dere har OneStop Reporting Startpakken inkludert i abonnementet? I dette webinaret viser Sigurd mulighetene som finnes og hvordan dere aktiverer det.

Få tilgang til webinaret her

Hvordan fungerer OneStop Reporting med Visma.net

IT-sikkerhet i skyen - Har du kontroll på dagens digitale trusselbilde og ditt eget ansvar?

Webinaret varer i ca 30 min

Hver måned blir norske bedrifter utsatt for ransomware, og vi ser stadig overskriftene i mediene. Det finnes flere årsaker til at bedrifter er utsatt, men en viktig faktor er utdaterte IT-systemer med lav sikkerhet som i tillegg ligger på gamle servere. Tørr du å bli igjen på serveren?

Vi har fått med oss Stian Estil (Head of Product Management i Visma Software), og sikkerhetsguru i Cloud Connection, Frode Lillerud. De forteller blant annet mer om IT-sikkerhet i skyen, hvorfor det er så viktig ved valg av nye systemer og hvorfor sikkerheten er bedre i skyløsninger.

Få tilgang til webinaret her

IT-sikkerhet i skyen webinar

ERP i skyen | Intro til Business NXT

Webinaret varer i ca 45 min

Har du lyst til å vite mer om Business NXT, da er dette webinaret for deg. Business NXT passer større bedrifter, og er et avansert ERP-system som er enkelt å bruke. Det er et helhetlig og automatisert system som også tilrettelegger for manuell bokføring, slik at du kan jobbe med flere selskaper samtidig – uten å hoppe mellom ulike systemer.

I dette webinaret får du en intro av Business NXT og ser på mulighetene som finnes.

Få tilgang til webinaret her

Visma.net ERP Webinar

ERP i skyen | Intro til Visma Net ERP

Webinaret varer i ca 45 min

Vil du vite mer om Visma Net ERP? Da burde du få med deg dette webinaret. Visma Net ERP passer mellomstore bedrifter, og er et norsk forretningssystem som er bygget for å automatisere og effektivisere alle prosessene i bedriftens økonomistyring.

Vi tar en intro av Visma Net og ser på mulighetene som finnes i systemet.

Få tilgang til webinaret on-demand her

Business NXT Webinar

Årets viktigste webinar for deg som bruker SuperOffice!

12.03.24 Webinaret varer i ca. 45 minutter.

Akkurat nå skjer det utrolig mye spennende med CRM-plattformen din, både innen salg, kundeservice og markedsføring! Noen stikkord er: nytt grensesnitt, generativ AI og CoPilot integrert i SuperOffice, og utvidet markedsføringsfunksjon.

I dette webinaret fra 12. mars 2024 viser produktdirektør i SuperOffice, Jan Andersen og vår salgsleder for CRM, Pål Vestre, hva som skjer i SuperOffice fremover, og hvordan du kan utnytte dette i din løsning.

Få tilgang til webinaret her.

SuperOffice-webinar med Jan Andersen og Pål Vestre

Digital frokost - Business NXT lansering

Webinaret varer i ca. 30 min

8. september 2023 ble Business NXT lansert for regnskapsbransjen. Her får du høre litt om hva vi i Cloud Connection og Visma mener dette betyr for bransjen og hva man burde tenke på fremover. Vi er også innom temaer som it-sikkerhet, kostnader og tilpasninger i systemet.

ERP i skyen

25.5.2023 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Nå må du til skyen, men hvilket system skal du velge?
Alle on-prem løsninger vil fremover få sluttdato, en ERP-løsning i skyen er derfor neste steg. Det kan være vanskelig å vite hvilket system du skal velge, men tvil ikke. Vi hjelper deg med dette.

Hvordan finne, vinne og beholde kunder med SuperOffice

20.5.2023 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Du har kanskje spurt deg selv; Hva er CRM, egentlig? CRM omfatter ikke bare datasystemene som lagrer informasjon om kundene dine. Customer Relationship Management – CRM – er en bevisst strategi med formål om å beholde og forsterke bedriftens markedsposisjon gjennom å forvalte og optimalisere felles kunnskap om deres forretningsforbindelser. I dette webinaret forteller vi enda mer om CRM og hvilke fordeler SuperOffice kan gi for akkurat din bedrift.

Q&A Payroll

30.3.2023 - webinaret varer i ca. 40 minutter.

Nå er nyheten ute, Visma Lønn legges ned 31.12.2024.
Veien videre heter Visma.net Payroll og vi skjønner at det sikkert er mange som sitter med spørsmål knyttet opp mot nytt lønnssystem. Vi ønsker å besvare alle deres spørsmål angående dette, og i dette Q&A-webinaret svarer to av våre fagkonsulenter på det dere måtte lure på når det kommer til Payroll.

SuperOffice og SharePoint

20.4.2022 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Tilbud, kontrakter, avtaler, spesifikasjoner og e-poster er alle typiske CRM-dokumenter. Om du velger å lagre dine SuperOffice-dokumenter i Office 365 SharePoint får du en rekke fordeler:

 • Samhandle i samme dokument samtidig
 • Del informasjon på tvers av organisasjonen og eksternt
 • Åpne, rediger og lagre dokumenter uten å bekymre deg for filplassering
 • Tilgjengelighet på tvers av enheter
 • Loggkontroll

Produktdirektør i SuperOffice, Jan Andersen forteller om fordelene med SuperOffice og SharePoint, viser deg hvordan det fungerer, og ikke minst hvordan du kommer i gang.

Nyheter i SuperOffice 10

16.12.2021 - webinaret varer i ca. 45 minutter.

Vi byr på en gjennomgang av konkrete nyheter i SuperOffice-plattformen, og noen tips & tricks som kan støtte og forenkle dine arbeidsprosesser:

 • Velkommen til SuperOffice 10 – dette bør du gjøre nå
 • Vi deler våre favorittfunksjoner
 • Smarte webskjemaer
 • Nye dashbord i SuperOffice 10
 • Hvordan designe et optimalt kundekort
 • Løsning for automatisert avtaleinngåelse

Back to work!

07.09.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Vi deler våre beste råd for å starte høsten på riktig måte, og dermed få kontroll på resten av året. Denne formiddagen deler vi blant annet våre tips for å:
1. Utnytte SuperOffice-plattformen optimalt
2. Lage konkrete mål og praktisk gjennomføring
3. Få oversikt, kontroll på oppgaver og definerte mål

Markedsføring i en SuperOffice-verden

20.05.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Visste du at det koster mellom fem og ti ganger mer å skaffe seg nye kunder sammenlignet med å beholde eksisterende kunder? Det er med andre ord viktig å beholde kundene dine, og dette gjøres best ved å skape kundelojalitet gjennom å vise at du bryr deg. Denne formiddagen snakker vi om hvordan e-postmarkedsføring er en svært lønnsom strategi i dette arbeidet. Vi deler også en rekke tips både på strategisk og praktisk nivå for å lykkes med nyhetsbrev i SuperOffice-verdenen.

En levende CRM-løsning er en god CRM-løsning

18.03.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

God informasjonsflyt og riktig, oppdatert data er viktig i et velfungerende CRM. Når vi snakker om informasjonsflyt tenker vi ofte på flyten av informasjon til kunder, og mellom ansatte. En viktig forutsetning for dette ligger også i informasjonsflyt blant bedriftens datasystemer. Ofte har vi behov for å synliggjøre data fra et system, i et annet. Enten det gjelder en engangsjobb, eller en fast, løpende integrasjon. Disse prosessene, som involverer import og eksport av data, kan utføres med en rekke forskjellige metoder og verktøy. Vi deler noen problemstillinger knyttet til dette, og hvilke hjelpemidler som kan strømlinjeforme delingen på tvers av datasystemene dine.

Verified for SuperOffice

11.02.2021 - webinaret varer i ca. 30 minutter.

Bli kjent med vår SuperOffice-app, Verified for SuperOffice! Vi tar dokumentsignering i SuperOffice til neste nivå. Verified for SuperOffice sikrer en god signeringsopplevelse når mottakerne signerer dokumentene dine. Med appen kan dine kunder enkelt, raskt og trygt signere avtaler og dokumenter direkte fra mobilen. Les mer om Verified for SuperOffice.