Hopp til hovedinnhold

Eiendom

Forvaltning av eiendom krever stor grad av kontroll og oversikt. Å utnytte tjenester som kan minimere alt det som kan virke både tidkrevende og komplisert, blir nøkkelen.

leiligheter

Cloud Connection er en av Vismas prefererte partnere innenfor eiendomssatsningen Visma Real Estate. Sammen er vi med på å tilby en samling av de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen.

Visma.net ERP

Visma.net ERP er økonomisystemet for deg som ønsker full kontroll på økonomi, fakturering, prosjekter og lønnshåndtering. En skybasert moderne motor sentralt i virksomheten som skal ta bedriften til det neste nivået.

Prosjektregnskap

Prosjektregnskap i Visma.net ERP gir full oversikt over budsjett, inntekter, kostnader og endringer i prosjektet samt mulighet for å registrere timer, kostnader og materialer. De ansatte kan registrere inntekter, utgifter og løpende status i spesifikke prosjekter. Leder får full oversikt over status og kostnader.

Fenistra sammen med Visma.net ERP

Kombinasjonen av Fenistra og Visma.net ERP gir en unik mulighet til å effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, mva-håndtering og førsel i regnskapet.

Vår integrasjonsplattform

Har din bedrift andre eller flere støttesystemer som må kommunisere direkte med Visma.net ERP? Ved hjelp av vår integrasjonsplattform kan vi sørge for en sømløs integrasjon mellom både rene skyløsninger og tradisjonelt installerte applikasjoner.

Rapportering

Vi leverer forskjellige løsninger for rapportering og Business Intelligence (BI). Med disse dekker vi de fleste behov enten det gjelder tradisjonelle rapporter, analyse, avanserte dashboard eller budsjett med prognose. De fleste løsningene gir også mulighet for å lage/tilpasse rapporter selv uten bistand fra konsulent.

Har du spørsmål eller ønsker mer info? Send inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg

Sigurd Myhre

Rådgiver ERP, Oslo

Andre bransjer vi har mye erfaring med

Trorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt