Hopp til hovedinnhold

Oppdrettsnæring

Vår bransjeløsning for oppdrettsnæringen. Økonomisystemet som inneholder en integrasjon mot slakt- og pakkesystem, avtalehåndtering, tilpassing av ordreflyt, rapporteringsløsning og driftsmiddelhåndtering.

Fiskeoppdrett

Vår løsning for oppdrettsnæringen

Vi har utviklet en egen bransjeløsning for bruk av økonomisystem i havbruk/oppdrettsnæring som inneholder en integrasjon mot slakt- og pakkesystem, avtalehåndtering, tilpassing av ordreflyt, rapporteringsløsning og driftsmiddelhåndtering.

Innen oppdrettsnæringen snakker man ofte om generasjonsfisk – fisk som blir satt ut i en laksemerde samtidig, når den skal slaktes ønsker man å vite hvor lønnsom den enkelte generasjonen har vært. Hver oppdrettsmerde har derfor sitt eget regnskap, som igjen blir generert opp til et hovedregnskap. Når man da plasserer kostnadene på rett post i forhold til bruk kan man vite om laksen man slakter har vært dyr eller billig å produsere.

Visma Business for rene oppdrettskonsern

Vår løsning for havbruk er basert på Visma Business med tilpasninger til bransjen. Blant annet er ordresystemet integrert i Visma. Dette er arbeidsbesparende og det fjerne feilkilder i forhold til menneskelig feilpunching. Med et logistikksystem som også er integrert i Visma har man full oversikt over hvor mange kasser fisk som er sendt til kunder. Det er også integrert mot slakt og pakkesystemet – når en bil med fisk går ut overføres informasjonen til ordresystemet i Visma Business. Du slipper å registrere ordrene manuelt.

Visma.net for rene oppdrettsselskap


For rene oppdrettsselskap så leverer vi Visma.net som økonomisystem. Vi kan levere integrasjon mot andre støttesystemer som din bedrift har, i tillegg har vi kunnskap om rapporteringen som bransjen ønsker.

Har du spørsmål? Fyll inn skjemaet under så tar jeg kontakt med deg

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

Noen andre bransjer vi har mye erfaring med