Hopp til hovedinnhold
mann som jobber ved pc

Visma Global

Visma Global har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeids roller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering.

Effektiv økonomistyring med standardiserte rutiner

Visma Global har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeids roller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering. Global gir effektiv støtte til alle økonomifunksjonene i virksomheten din. Vi har videreutviklet Visma Global til å passe for håndverkervirksomheter, og kaller vår bransjeløsning: CC Entreprenør.

Systemet gir deg kontroll over bedriftens økonomi med funksjonalitet for regnskap, logistikk, time og enkel kasse. Visma Global har også et kraftig rapporterings-verktøy. Funksjonalitet for time- og prosjektstyring gjør det godt egnet for konsulent- og prosjektorienterte bedrifter. Visma Global er dessuten integrert med Visma CRM, noe som gjør at endringer på kundedata foretatt av salgsapparatet automatisk oppdateres i økonomisystemet, og omvendt.

Integrasjon mot Visma Bizweb

Dette er et webbasert oppslagsverk for bedriftsinformasjon og nyheter. Alle norske selskaper er registrert i oppslagsverket, og informasjonen blir kontinuerlig oppdatert. Med integrasjonen kan du hente inn oppdatert informasjon om dine kunder og leverandører.

Logistikk

Logistikkfunksjonaliteten hjelper deg å holde orden i varehyllen og gir deg kontroll over alle bevegelser på lagerbeholdningen. Lageret følger FIFO-metoden og varebeholdningen gjenspeiler til en hver tid korrekt verdi i finansregnskapet. Salgsprisene styres gjennom en fleksibel pris- og rabattmatrise. Løsningen gjør det lett å få et tydelig driftsbilde på tvers av funksjonene i selskapet.

I tillegg har systemet integrasjoner mot fagsystemer som strekkode, materialstyring og produksjonsstøtte. Rutinene for tilbud og ordre følger arbeidsflyten i virksomheten.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

+47 463 16 634