Hopp til hovedinnhold
mann som jobber ved pc

Visma Global

Visma Global har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeids roller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering.

Effektiv økonomistyring med standardiserte rutiner

Visma Global har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering. Visma Global gir effektiv støtte til alle økonomifunksjonene i virksomheten din. Vi har videreutviklet Visma Global til å passe for håndverkervirksomheter og kaller vår bransjeløsning CC Entreprenør. Systemet gir deg kontroll over bedriftens økonomi med funksjonalitet for regnskap, logistikk, timeføring og enkel kasseløsning. Visma Global har også et kraftig rapporteringsverktøy. Funksjonaliteten for time- og prosjektstyring gjør at systemet er godt egnet for konsulent- og prosjektorienterte bedrifter. Visma Global er dessuten integrert med Visma CRM, noe som gjør at endringer i kundedata foretatt av salgsapparatet automatisk oppdateres i økonomisystemet, og omvendt.

Integrasjon mot Visma Bizweb

Visma Bizweb er et webbasert oppslagsverk for bedriftsinformasjon og nyheter. Alle norske selskaper er registrert i oppslagsverket, og informasjonen blir kontinuerlig kvalitetssikret og oppdatert. Med Visma Bizweb får du informasjon om hva som skjer i markedet og kan enkelt finne nye, lønnsomme kunder Med Visma Global Integrasjon kan du hente inn oppdatert informasjon om dine kunder og leverandører.

Visma Global logistikk

Logistikkfunksjonaliteten hjelper deg med å holde orden i varehyllene og gir deg kontroll over alle bevegelser i lagerbeholdningen. Lageret følger FIFO-metoden og varebeholdningen gjenspeiler til enhver tid korrekt verdi i finansregnskapet. Salgsprisene styres gjennom en fleksibel pris- og rabattmatrise. Løsningen gjør det enkelt å få et tydelig driftsbilde på tvers av funksjonene i selskapet. I tillegg kan systemet integreres mot fagsystemer som strekkode, materialstyring og produksjonsstøtte. Rutinene for tilbud og ordre følger arbeidsflyten i virksomheten.

Er du på utkikk etter et nytt ERP -system?

Om du nå er på utkikk etter et nytt ERP-system er tiden kommet for å velge et system i skyen. Les mer om Visma.net og Business NXT for å se hvilken løsning som passer din bedrift best.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

+47 463 16 634