INTEGRASJON

nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash

Integrasjon

Verden er full av systemer og applikasjoner. Vi får alt til å snakke sammen.

ERP er hub-en for alle operasjoner i en bedrift hvor e-handel, timeregistrering, prosjekter og økonomi er koblet sammen.

Hva er integrasjoner?

Integrasjoner er koblinger mellom systemer eller programmer, som sørger for at du kan få informasjon inn og ut fra systemer som i utgangspunktet ikke snakker sammen.

hvordanfungererdet_blå

Hvordan fungerer det?

I dag er alle nye systemer i skyen utstyrt med API-er som lar eksterne programmer importere og eksportere data inn og ut av systemet. En integrasjon gjør dette automatisk: den henter for eksempel ordre fra nettbutikken din, sender informasjonen til lageret, og oppdaterer med ny lagerstatus på nettsiden.

bidramed_blå

Hva kan en integrasjon bidra med i din bedrift?

Ved å sy sammen flere systemer blir informasjonsflyten bedre og du slipper å legge inn data flere steder. Du som bruker systemet ser «hele bildet» og kan enkelt hente ut dataene du trenger for å gjennomføre de oppgavene du skal. På en måten skaper integrasjoner en mer helhetlig IT-arkitektur.

lagerstyringognetthandel_blå

Integrasjon mot lager
og netthandel

Hvis du har en nettbutikk er det en trygghet å vite at butikken kan samhandle med ditt logistikk-, og økonomisystem. Har du et høyt volum og mange ordre vil du spare enorme mengder tid med gode integrasjoner mellom nettbutikk og lager. Det er bortkastet tid å opprette nye varer, endre priser eller produktegenskaper flere steder, om du kunne gjort alt på ett sted.

 

Ønsker du å vise kundene lagerstatus og leveringstid på varene? Dette løses ved å integrere systemene dine!

butikkoglager copy

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en rekke integrasjoner mot nettbutikk (E-commerce), factoring, inkasso og lager. Vi har partnere med lang erfaring i utvikling og bruker også eksterne leverandører for å sy sammen den beste løsningen.

Kom i gang!