Hopp til hovedinnhold
Treningsutstyr

Fitness Brands opp på Payroll i rekordfart

Fitness Brands tok kontakt med oss og fortalte at de ville opp på Visma.net Payroll så raskt som mulig. På bare 4 dager var avtaler signert, systemet på plass og de var klare for å kjøre lønn.

Fitness Brands brukte en utdatert on-prem løsning som ikke lenger støttet lønn. Det hastet derfor med å komme i gang med et nytt system, slik at ikke den planlagte lønnskjøringen denne måneden skulle bli forsinket. Da vi hørte dette kastet vi oss rundt og fikk sendt ut avtaler og booket konsulent som kunne ta seg av implementeringen på rekordtid. Alt for at kunden skulle få kjørt lønn som vanlig.

Jeg er veldig fornøyd med leveransen og super service!

– Lønnsansvarlig for Fitness Brands

Fitness Brands er en av Nordens ledende leverandører av treningsutstyr, apparater og helhetsløsninger med fokus på verdensledende merkevarer. De har vært leverandør til treningsbransjen siden det første treningssenteret ble etablert i Norge for snart 30 år siden. Siden har de bidratt med helhetsløsninger og leveranser av treningsutstyr til mer enn tusen treningssentre. Fitness Brands Norway AS er et datterselskap av Nordic Sportsmaster AS, selskapene har en samlet omsetning på 170MNOK med 33 ansatte.