Hopp til hovedinnhold
Bilde av Gunnar Rongve

Rongve og Fylling Elektro AS er fornøyde med Contracting Works

Ville ikke møte veggen på grunn av et utdatert system.

Rongve og Fylling Elektro AS er et familieselskap som startet opp i 1954, i 2009 ble bedriften fusjonert sammen med et annet firma. Siden da har de operert under dagens navn, Rongve og Fylling Elektro AS. Selskapet har i dag 14 ansatte og holder til på Ellingsøya utenfor Ålesund. De er en totalleverandør av elektriske installasjoner til det privat og offentlig, og mye på grunn av sin lokasjon jobber de tett på fiskeindustrien i Ålesund.

Sommeren 2022 gikk de for et systembytte og byttet fra Visma Contracting til Contracting Works.

Effektivisering er det vi tjener mest på
Gunnar Rongve

, Rongve og Fylling Elektro AS

Rongve og Fylling Elektro AS ute på oppdrag.
Ronny som er ute og sjekker el-avtale til en kunde

Daglig leder Gunnar Rongve sier at de alltid har vært fremoverlent når det kommer til teknologi. De var tidlig ute med å bruke håndholdte terminaler gjennom både Handyman og nå Speedycraft og skjønte at meddet store tempoet og krav om datautveksling, dokumentasjon og sporbarhet i dag, så ville de ikke greid å henge med uten gode hjelpemidler. Videre legger han til: Jeg kjenner godt til dataverktøy og programmeringsverktøy fra fortiden, og jeg vet at et system har en ende. Med et jordbasert system, så ville ikke effektiviteten og mulighet for vekst vært like stor.

Hvorfor akkurat Contracting Works?

RF Elektro så at det var mye manuelle prosesser og oppdateringer som måtte gjøres og som stjal unødvendig tid og ressurser. De brukte tidligere Visma Contracting og var fornøyde med systemet i mange år, men det klarte ikke helt å henge med på utviklingen. Som den fremoverlente gjengen de er skjønte de raskt at de måtte over på et skybasert-system. “Effektivisering er det vi tjener mest på, og vi ønsker ikke å møte veggen med dagens krav og tempo som kreves av datainnsamlinger”.

Gunnar sjekket ut flere alternativer når beslutningen var tatt om å finne et nytt system, men med gode anbefalinger fra sin bror som allerede brukte Contracting Works og flere møter med Cloud Connection falt valget på at de også skulle ta i bruk Contracting Works. Når avgjørelsen og de nødvendige forberedelsene var gjort gikk overgangen knirkefritt. I tillegg forteller Gunnar om fantastisk god support som hele tiden var til stede og tilgjengelige raskt om det kom opp spørsmål. Dette har også bidratt til at overgangen gikk så sømløst som den gjorde.

En mer effektiv arbeidshverdag

I sommer har sunnmøringene brukt Contracting Works i over ett år og er godt i gang. De har fått optimalisert dashboard til egne behov, utforsket og funnet ut metoder for å gjøre hverdagen deres enklere. Systemet har et grensesnitt som de var noe kjent med fra før, og de syns derfor systemet umiddelbart var enkelt å navigere i. Noe de er spesielt fornøyde med er integrasjonen mot boligmappa, den bruker de veldig mye, fordi det er enkelt å flytte dokumentasjoner gjennom å dra og slippe de i alle de kanaler de trenger. "Dokumentlagring er betydelig forbedret i Contracting Works, noe som gjør at vi lagrer mer av dokumentene våre inne i Works, sier Rongve".

Har du opplevd noen minussider med systemet?

“Der var noen funksjoner i systemet vi manglet for en optimal arbeidshverdag, men med god hjelp/dialog med Synnøve fra Cloud Connection, har tilbakemeldingene mine blitt hørt, endret og forbedret. Nye oppdateringene skjer automatisk nå og vi oppdateres inne i systemet om hva som er nytt, bedre og klart for å ta i bruk.”

Gunnar Rongve på fjelltur med skyer.
Gunnar er fornøyd med å forbinde IT-systemene i skyene

Tips til andre?

1. Ha en god avtale på support under implementering.

2. Snakk med noen som bruker systemet fra før.

3. Få en demo tilgang for å finne ut om systemet er riktig for deg.

Les flere kundehistorier her

Se alle kundehistorier