Hopp til hovedinnhold
332×240 årets Leveransepartner Artikkel 2020

Årets leveransepartner 2020

Tidligere har vi samlet flere hundre mennesker i Oslo for en stor fest for å kick starte året. Denne gangen ble det naturligvis streamet live fra Oslo, og vi benket oss foran skjermen for å høre hvilke nyheter vi har i vente. Ikke minst, hvilke partnere går av med hvilken pris.

Vi var så heldig som tok med oss to viktige priser i år

Første pris vi fikk var Årets OneStop Reporting partner. Begrunnelsen fra Visma er:

“Årets Partner Onestop Reporting har gjennom 2020 hatt en imponerende omstilling på dette området. De har dedikert mennesker til området og bygd en salgsmetodikk som har skapt resultater umiddelbart. I 2020 var dette også partneren som skapte desidert flest nye kunder på produktet. Balansen mellom et høyt antall salg og effektiv leveranse av disse kundene har vært imponerende.”

Du kan lese mer om OneStop Reporting her.

Årets leveransepartner 2020

Visma påpeker at høyt antall salg og effektiv leveranse er imponerende. Men bak dette ligger det mye jobb. Derfor var det en ære at vi for fjerde gang vinner prisen Årets leveransepartner!

Denne prisen er viktig fordi vi viser verdien i å levere gode kundeopplevelser under implementeringsfasen. Fasen som kan oppleves som tung og skummel for mange kunder, den er vi med på å ufarliggjøre og være tilstede for kundene våre. Fordi vi vet at det trengs en hand og holde i på veien. Å vinne denne prisen igjen viser at vi har, i alle våre ledd, fokus på nøyaktig dette; kundens beste. Takket være våre eminente ansatte, og våre fantastiske kunder som tar seg tid til å svare på undersøkelsen.

Det er en ære, tusen takk 💙