Hopp til hovedinnhold
Visma Summit 2018 All Stars

Visma All Stars Årets Leveransepartner 2018

I løpet av dagen fikk vi nyttige tips til hvordan vi baner veien videre, vi trakk på smilebåndet av Pellegrino Riccardi sitt innslag «hvordan skape La Dolce Vita på arbeidsplassen» og fikk bryne oss på hvordan vi skal lede i digitaliseringens tid med Silvija Seres. Dagen ble avsluttet i kjent stil med Visma All Stars som er partnerkanalens prisutdeling for innsatsen gjennom året. Vi i ØkonomiBistand er veldig stolte av å ha stukket av gårde med følgende priser denne kvelden:

ÅRETS MVP (Most Valuable Player)

Vår Kai Stefan Eikrem stakk av gårde med prisen Årets MVP! Vi gratulerer Kai med en strålende innsats i 2018! Visma sin begrunnelse for denne prisen er som følgende: “De står totalt sett for en betydelig andel av salget i 2018. De har alle vist en vilje til å stå på til siste slutt og leverer ofte det lille ekstra. De er elsket av våre kunder (….og sikkert hatet litt av våre konkurrenter.) For Visma er de All-Stars”!

ÅRETS LEVERANSEPARTNER

Vi anser dette som den viktigste prisen av alle. Våre nye kunder er blitt spurt gjennom 2018 om hvor fornøyd de er med oss som leverandør. At vi her kommer ut som den Visma partneren med mest fornøyde kunder, ser vi som en stor ære. Takk til våre kunder – og takk til alle våre medarbeidere som bidrar til at det er en god opplevelse og være kunde av Økonomibistand.

Visma All Stars, ØkonomiBistand ble årets leveransepartner 2018

HEDERSPRISEN

Vår konsernsjef Nils Ole Fladhus har i 2020 vært Visma Partner i 30 år. Visma valgte i år å legge til en All Stars Kategori, Hedersprisen.

De begrunner utvelgelsen slik; “Prisen i år er spesiell den går til en varm og generøs person. Ikke bare har personen et godt feste på jorda med begge beina, men også luftige og høytflyvende visjoner som når skyene. Vedkommende er symbolet på handlingskraft og steinhard vilje, som evner å skille sak og person fra hverandre. Personen lever ut det den lærer bort, og setter alltid kunder og medarbeidere først. Personen er en viktig bidragsyter til at Visma og våre partnere har holdt sammen og utviklet hverandre med gjensidig respekt. Personen er og har vært viktig for å skape vekst for Visma og eget selskap – en gründer med positivt syn på omverden – en person som satser når andre sitter på gjerdet. Når det er sagt er det en person som selv bestemmer når han skal hoppe ned fra gjerdet. Han har nå hoppet ned fra «vent-å-se-på-om-skytjenesten-flyr-gjerdet” og gått all inn!”

Under Visma Summit 2018 gikk Nils Ole Fladhus av med hedersprisen

*ØkonomiBistand skiftet navn til Cloud Connection i 2023