Cloud Connection slås sammen med Økonomibistand

Sindre Johansen
15.mar.2022 09:36:21

2. mars 2022 giret Cloud Connection om til det vi kaller 3.0 versjonen av oss selv.

Vi ble en del av Økonomibistand eid av Equip, med et felles mål:

"We are in pole position to build a cloud leader in the nordics".

Vår drøm har alltid vært å bygge den største cloud leverandøren med Visma.net som hovedtjeneste. Siden oppstarten i 2016 er vi blitt tildelt hele fem priser av ‘Årets Partner Visma.net ERP’ som et bevis på at vi har lykkes. Dersom vi skal holde tempoet oppe de neste 5 årene vil det bli litt av et race. Denne sammenslåingen gjør oss rustet til å beholde posisjonen og ekspandere både i Norge og Sverige.

Økonomibistand overtar 100% av aksjene med umiddelbar virkning.

Siden 1990 har Økonomibistand vært en leder innen ERP, CRM og HRM i flere bransjer. I dag er de mer enn 100 ansatte fordelt på Norge og Sverige.

Sammenslåingen gir oss tilgang på fagmiljøet, spesialister på detaljområder og integrasjoner som vi bare kan drømme om. Våre eksisterende konsepter for kundereisen (Ready. Set Go! og Flyttefabrikken) og posisjon skal brukes sammen med Økonomibistands kompetanse når vi løfter flere selskaper til skyen.

Hva betyr det for dette for deg som kunde av Cloud Connection?

Vi vil kunne tilby flere tjenester og større verdi for våre kunder. Vi vil fortsette å trene dere til superbrukere, og gi bredere rådgivning for å nå deres fulle potensial i Visma.net.

Vi får tilgang til mer kompetanse på eksisterende fagfelt, men også innen Business Intelligence (dvs rapportering som OneStop Reporting, Power BI og BizView), lønn, integrasjoner og flere bransjer. Økonomibistand er kjent for høy kundetilfredshet, og dette vil vi videreføre og lære av.

Du vil treffe de samme menneskene som alltid, og kanskje flere nye.

Vi er klare for Cloud Connection 3.0 - to the cloud and beyond!

Klikk for å lese den offisielle pressemeldingen.