Hopp til hovedinnhold
bilnøkler som gis til person som sitter i bil

Sixt Bilutleie optimaliserer driften med OneStop Reporting

Etter å ha valgt OneStop Reporting kan Sixt raskt analysere, styre og optimalisere driften på detaljnivå. Dette gir dem muligheten til å ta strategiske avgjørelser basert på historiske data for å gjøre kundenes opplevelse enda bedre.

Sixt Bilutleie fokuserer på hele kundeopplevelsen, fra kunden går inn døren til nøklene leveres igjen. Etter å ha valgt OneStop Reporting kan Sixt raskt analysere, styre og optimalisere driften på detaljnivå. Dette gir dem muligheten til å ta strategiske avgjørelser basert på historiske data for å gjøre kundenes opplevelse enda bedre.

Sixt Bilutleie har 100 ansatte og en omsetning på 230 millioner kroner. Med OneStop Reporting får de tilgang til real-time informasjon ned til hver enkelt bil. Systemet bidrar til effektiv rapportering og økt innsikt i bedriftens daglige drift med muligheter for å fordype seg i dataen. Sixt jobbet før manuelt med Excel og sier at det nye systemet har gjort det mulig å jobbe på en helt ny måte.

Cloud Connection leverte løsningen og er en god samarbeidspartner, som alltid gir svar på spørsmål og man møter mennesker som virkelig har peiling på systemet og hvordan man skreddersyr en solid struktur for bedriften.

Vi takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet fremover. 💜