3 fordeler med Cloud forretningssystem

Sindre Johansen
26.okt.2018 15:03:33
"Alle" snakker om at økonomi, logistikk og andre systemer må flyttes til skyen. Dette er hvorfor.
 
 1. REDUSERE MANUELLE PROSESSER
  Det finnes noen prosesser som vi tradisjonelt har brukt mye tid på. Inngående faktura og betaling til bank. Begge disse er i ferd med å bli helt automatiserte, hvor inngående faktura kommer elektronisk inn og blir sendt på godkjenning før det legges til betaling i bank direkte, uten å forlate ERP systemet. Ingen åpning av post, ingen skanning av bilag og ingen innlogging i nettbank for å betale, alt skjer innenfra ERP.

  Hva koster et skybasert logistikksystem? Se åpent tilbud
 2. MINDRE FOKUS PÅ SYSTEMER
  Tradisjonelt ble ofte ERP systemer valgt basert på hvor mye de kunne tilpasses deg som kunde. Dette ser vi har snudd totalt etter at skyløsningene kom. Nå har kundene fokus på å benytte styrkene i systemene og heller tilpasse sine prosesser og la systemene håndtere resten. Dermed er du med på hele reisen og tenker ikke på hvilken versjon du er på og ikke minst gjør det enklere å tilby god og riktig support til alle kunder.

  LES OGSÅ: Slik fungerer Visma.net ERP sammen med din e-handel

 3. UMIDDELBAR INNSIKT I VIRKSOMHETEN
  De senere årene er Business Intelligence blitt kanskje det store snakket. Det betyr å bruke de dataene du sitter på til å ta viktige og riktige beslutninger rundt din bedrift. Ved å benytte et skybasert ERP system får du tilgang til rapporter og andre type data i sanntid, både på mobil og nettleser. En moderne og skybasert plattform gjør det mye enklere å være på og følge med til daglig. Basert på din rolle så ser du det som er viktig for deg og trenger ikke vente 1 måned for å vite hvordan det gikk forrige måned.

  LES: Hva har NETFLIX og ERP til felles?

Gratisk rådgivning til et nytt forretningssystem

Hva betyr det å gå over til skybasert ERP ?

Last ned vår ebok

Les vår ebok å få gode tips og råd når du bytter forretningssystem

Kanskje du liker

disse historiene om ERP