Hopp til hovedinnhold
sensorer

El-Watch automatiserer hverdagen med OneStop Reporting

OneStop Reporting er intuitivt og gjør det mulig å presentere tallene på en god og oversiktlig måte, for alle i organisasjonen.

For Harald Moen, nåværende økonomisjef i El-Watch, er det viktig at El-Watch bruker systemer som er fremtidsrettet. Automatiserte løsninger letter arbeidsmengden og arbeidshverdagen forenkles når systemene jobber sømløst sammen.

Da Harald startet i El-Watch i 2019 hadde de allerede tatt i bruk Visma.net, men de var også på utkikk etter et system som kunne forenkle rapporteringsprosessen slik at disse kunne deles med flere i organisasjonen. Valget falt da på OneStop Reporting. Visma.net har flere rapporteringsmuligheter og god tallforståelse er med på å gi fullt utbytte av disse rapportene. OneStop Reporting er intuitivt og gjør det mulig å presentere tallene på en god og oversiktlig måte, for alle i organisasjonen. Man slipper å bruke mye tid på å lage presentasjoner både i Excel og PowerPoint ettersom rapportene kan tas rett ut av systemet og er klare til bruk.

El-Watch kom raskt i gang og Harald forteller at han faktisk ikke kan huske at det tok noe som helst tid å sette det opp. Han trekker frem det gode forholdet til Cloud Connection som en av hovedgrunnene til at de er kommet så godt i gang.

Vi er en bedrift som har ansvar for hele regnskapet selv. Da er det godt å ha en sparringspartner å diskutere med, og som alltid stiller opp når vi trenger det. – Harald Moen