Hopp til hovedinnhold
Contracting Works teamet

Vi kommer til Trondheim og Ålesund for å vise deg Contracting Works

Contracting Works tar håndverksbransjen til nye høyder og vi ønsker å vise deg mulighetene dette systemet kan gi deg! Det er er utviklet for å være det optimale ordre-og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere, selvfølgelig i skyen.

Vi jobber mye med håndverkere og har lang erfaring med denne bransjen. Sammen finner vi de beste løsningene for dere for å optimalisere flyt på kontoret og for de som er ute hos kunde.

Dette er løsningen for deg som er elektriker, glassmester, rørlegger, snekker – eller driver en form for håndverkervirksomhet. Den er utviklet sammen med bransjen og baserer seg på Visma Contracting.

Løsningen er en fullverdig ordre og prosjektverktøy med logistikk og ressursplanleggingsmodul. Dette gjør at du som saksbehandler eller prosjektleder kan holde full oversikt over pågående ordre og prosjekter. Systemet har bransjespesifikke funksjoner, som rapportering, logistikk og lagerbevegelse, elektronisk dokumentasjon, tilbud, budsjett og serviceordre – også med individ registrering og punkt ordre.

Vi kommer til Trondheim og Ålesund for å vise frem løsningen. Det kommer til å være to sesjoner så du kan velge den som passer best for deg.

Jobber du i håndverksbransjen og ønsker en enklere hverdag? Ja, da ses vi!

Kan du ikke delta, men ønsker mer informasjon? Ta kontakt med Tobias

Tobias S. Johnsen

Konsulent Contracting Works, Trondheim

+47 977 81 502

Contracting Works logo