Hopp til hovedinnhold
Treningssenter

Sportsmaster effektiviserer arbeidshverdagen med Visma Net Payroll

Tidligere leverte blant annet de ansatte inn oversikt over feriedager og +/- timer fysisk på ark, mens dette nå går helt automatisk. De ansatte har full oversikt over dette i appen og manuelt arbeid er erstattet med automatiserte prosesser.

Sportsmaster er en spesialforretning som leverer alt av treningsapparater til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre. De startet opp i 2003 og er et solid firma i stadig vekst. I dag er de 23 ansatte og har et 650 m2 stort showroom på Nesbru i Asker. Under pandemien har de hatt et av sine beste år og de har oppnådd 155 millioner i omsetning. Sportsmaster har vært kunde av Cloud Connection gjennom mange år og vi er veldig glade for at vi kan bistå i overgangen til Payroll.

Man kan ha verdens beste system, men hvis man ikke har kompetanse og en partner som kjenner systemet, så hjelper det ikke hvor godt systemet er. Det har vært en trygghet gjennom alle år å ha Cloud Connection i ryggen og de har alltid kunnet svare på spørsmål og support. De er alltid der for oss. – Frode Ingvoldstad, Daglig leder

Etter å ha fått beskjeden om at Huldt og Lillevik skal legges ned var Sportsmaster raske med å finne en dato for overgang til Visma Net Payroll. I samarbeid med Cloud Connection ble det avtalt overgang slik at lønnskjøring i juli kunne skje i Visma Net Payroll. Økonomiansvarlig jobbet da tett med en konsulent fra Cloud Connection i ukene før slik at alt skulle være på plass til avtalt tid. I løpet av denne prosessen har både konsulent og økonomiansvarlig tilgang til systemet og endringer som blir gjort, på denne måten kan man fordele oppgaver og skape et godt samarbeid.

Daglig leder i Sportsmaster
Frode Ingvoldstad, Daglig leder

Det å sette seg inn i et nytt system kan være krevende og man må inkorporere nye prosesser. I starten kan Payroll oppleves nytt og uvant, derfor er vi i Cloud Connection med på hele reisen og første lønnskjøring i nytt system. Økonomiansvarlig i Sportsmaster forteller at hun har hatt noen spørsmål underveis, men har alltid fått god hjelp og septemberlønnen kunne hun kjøre helt selv.

Systemet var oppe og kjørte og klart til avtalt lønnskjøring og med god hjelp fra Cloud Connection gikk dette uten problemer. Økonomiansvarlig i Sportsmaster forteller at Visma Net Payroll er et enklere system å bruke sammenlignet med Huldt og Lillevik, man må bare kommer seg inn i nye rutiner. Tidligere leverte blant annet de ansatte inn oversikt over feriedager og +/- timer fysisk på ark, mens dette nå går helt automatisk. De ansatte har full oversikt over dette i appen og manuelt arbeid er erstattet med automatiserte prosesser.

Vi er veldig glade for å høre at Sportsmaster er fornøyde og ser frem til videre samarbeid! 🧡