Hopp til hovedinnhold
mennesker som sitter i sofa

Lansering av Business NXT for regnskapsbyrå

Business NXT for regnskapsbyrå lanseres 8. september!

10 regnskapsbyråer har det siste året vært piloter for å teste og utvikle byråfunksjonalitet sammen med Visma frem til denne lanseringen. Nå er løsningen endelig endelig klar og skal rulles ut til regnskapsbransjen.

For å feire lanseringen inviterer Visma til et digitalt arrangement 8. september. Dette er helt kostnadsfritt å delta og vi anbefaler alle våre byråer å delta på dette! De vil ha to sesjoner denne dagen slik at du kan velge det tidspunktet som passer deg best. Første sesjon er kl. 09 og nummer to kl. 14. Meld deg på Vismas arrangement her.

Digital frokost med Cloud Connection

Vi i Cloud Connection inviterer til en digital frokostprat påfølgende Vismas første arrangement. Der vil dere få muligheten til å stille spørsmål, vi vil fortelle om hvordan selve overgangen fungerer og vi forteller hvordan vi ser at dette kan effektivisere mye for bransjen. Her vil du treffe flere kjente fjes fra oss i CC, men som eneste forhandler får vi også med oss Visma! Ingvar Nilsen vil også være på plass for å representere Visma, dele tanker fra deres perspektiv og svare på spørsmål.

Meld deg på her.

Vi gleder oss til å feire lanseringen med deg!

Business NXT logo