Hopp til hovedinnhold
Kommunikasjonsnett

Lei av systemer som ikke snakker sammen?

Bruker dere mye tid på å samle data fra ulike forretningssystemer i din bedrift? Om svaret er ja, følger det sikkert også med mye frustrasjon rundt dette. Når man manuelt må inn i flere systemer for å hente ut data er det både vanskelig og tidkrevende å få god oversikt og kontroll over totalbilde i bedriften.

Med integrerte forretningssystemer i skyen kan dere spare tid, penger og skape nye muligheter for bedriften. Siden systemene snakker sammen, har du hele tiden fullstendig oversikt. Kort sagt, du får en mer sømløs og automatisert hverdag.

Med systemer som snakker sammen:

Sparer du tid og penger

Med integrerte systemer i skyen slipper du å punche samme data flere ganger i ulike systemer. Registrerer du noe ett sted vil det automatisk oppdateres overalt, data sendes begge veier og alt skjer i sanntid. Dette gjør at du får mer tid og frihet til de verdifulle aktivitetene, istedenfor å punche samme info i 3 systemer. Du kan for eksempel bruke mer tid på bedriftens kjernevirksomhet og skape varig verdi.

Er du bedre rustet for vekst

Er du en liten eller mellomstor bedrift med ambisjoner om å vokse blir det enklere å identifisere utfordringer og gjennomføre endringer for å tilrettelegge for vekst om du har alle dine data samlet.

Kan du ta bedre beslutninger basert på data

Du har sikkert hørt uttrykket “Data is King”. Systemer som snakker sammen, gir deg økt mulighet for å få verdi ut av dine data. Med bedre oversikt kan du ta bedre, raskere og bedre beslutninger for din bedrift.

Minimerer du risiko for feilføringer

Når man puncher manuelt, er det alltid en risiko for feilføring. Ved å integrere systemene dine minimerer du denne risikoen og dataene blir 100% identiske og korrekt gjenspeilet.

Blir du mer konkurransedyktig

For å henge med i utviklingen og fortsette å vinne kunder er dere avhengige av en programvare som muliggjør det. Ofte innebærer det flere systemer, for eksempel et CRM-system og et ERP-system. Da er det helt nødvendig at disse systemene snakker sammen.

Cloud Connection er din totale samarbeidspartner innen ERP, HRM og CRM. Det innebærer at vi får alle systemene til å snakke sømløst sammen, i skyen selvfølgelig.