Hopp til hovedinnhold
Digital signering via telefonen

Verified for SuperOffice sikrer gode signeringsopplevelser

Med Verified for SuperOffice kan dine kunder enkelt, raskt og trygt signere avtaler og dokumenter direkte fra mobilen.

Appen er designet for å gi både deg og kunden din trygghet og enkelhet i den digitale signeringsprosessen. Tradisjonelt innebærer en signering flere trinn som både tar tid og gir rom for feilmargin; mange er vant til å printe ut og signere dokumentet, før det scannes og lastes opp i en e-post. Deretter må dokumentet lastes inn i SuperOffice for lagring. Verified for SuperOffice automatiserer disse prosessene og strømlinjeformer jobben med å signere avtaler og dokumenter.

Be om aksept fra hvor som helst

Appen lar deg definere tydelige prosesser tilpasset bedriften, og du velger selv hvilke dokumenter og signeringsmetoder som skal tilknyttes de forskjellige prosessene. Ved å definere disse prosessene kan du for eksempel kvalitetssikre kundeopplevelsen ved onboarding av ny kunde, som kan være forskjellig fra prosessen knyttet til fornyelse av avtale eller endringsordre. 

Du kan igangsette prosesser og be om mottakers aksept fra uansett hvor du befinner deg i SuperOffice, enten det er fra et firmakort, personkort, salg, eller prosjekt. For å sikre datakvalitet og sporing, blir alle signerte dokumenter automatisk arkivert korrekt i SuperOffice. 

Skalerbart og definert etter din bedrifts behov

Uansett hvilke prosesser du har, kan Verified for SuperOffice skaleres til dine behov. Med appen kan du signere alt fra enkle tilbud, bestillinger, endringsmeldinger, og også interne dokumenter som styremøtereferater. Signeringsmetodene for de forskjellige prosessene kan variere avhengig av formalitet og sikkerhet; et internt dokument trenger muligens ikke sikkerheten forbundet med BankID, og det er tilstrekkelig med touch- eller e-postsignering.

Formaliserte prosesser som kommer kunden din til gode

Visste du at 65% velger å signere dokumenter på mobil? Verified sin signeringssløsning støtter dette, og er optimalisert for brukervennlighet på alle flater. Mottakeren signerer trygt og enkelt, og får automatisk tilsendt kopi av den signerte avtalen. 

Select Signing Process and View Archive
Select Signing Process and View Archive
Select Documents to Sign
Select Documents to Sign
Set Up Your Signing Options
Set Up Your Signing Options
Easily Set Up Your Signing Process
Easily Set Up Your Signing Process
Easily Set Up Your Global Preferences
Easily Set Up Your Global Preferences

Appen har vi laget i samarbeid med e-signerings- og arbeidsflytekspertene i Verified. De er ledende innenfor signeringsløsninger og sammen har vi sørget for at appen er i tråd med myndighetenes krav. 

Er du klar for å komme i gang? Verified for SuperOffice krever ingen installasjon og kan konfigureres på få minutter via SuperOffice Appstore eller her