Det er en livsstil å bli god på netthandel.

Sindre Johansen
30.apr.2020 15:43:15

I skrivende stund er det 4 år siden vi startet Cloud Connection. Vi så at menneskene som drev netthandler jobbet i mange ulike systemer, og brukte mye tid på å avstemme økonomi og punche ordre fra system til system for å sende og motta varer. Det lå en mulighet til å effektivisere med bedre integrasjoner og automatikk i hele logistikkjeden.

Mange netthandler har lenge hatt gode leverandører på frontend av butikken. Brukeropplevelsen for kundene, farger, fonter og betalingsløsninger har aldri vært bedre. Derimot - for de som drifter butikken på baksiden er ikke hverdagen like enkel.

Vi har jobbet med detaljer i hvert eneste ledd av logistikkjeden for at baksiden av netthandelen skal fungere så effektivt og feilfritt som mulig. Nå har vi funnet oppskriften. Vi nærmer oss 100 ulike kunder som er beviset på at løsningene faktisk fungerer.

Les også: De beste forutsetningene for å lykkes med netthandel

I samarbeid med våre kunder har vi bygget integrasjoner mot alle de store e-handelsløsningene som Magento, WooCommerce, Shopify og fler. Det har blitt vår jobb å sørge for at alle systemene en e-handel trenger er koblet sammen. Integrasjonene våre dumper ikke bare salgsordre over i et nytt system, de skaper en flyt for kontinuerlig toveis kommunikasjon gjennom hele vareflyten og logistikkjeden døgnet rundt.

Banken, ERP og transaksjoner snakker sammen automatisk.

Når din kunde kan bestille, motta og eventuelt returnere varer uten at ansatte er involvert i selve ordreflyten - da har du kommet langt. Vi har bygget en løsning for returer som gjør dette mulig. De økonomiske transaksjonene knyttet en ordre avstemmes automatisk til ERP systemet og banken din uavhengig av hvor betalingen kommer fra (Klarna, Stripe, Vipps).

Cloud Connection lever og ånder for at flere aktører som driver e-handel skal oppnå denne flyten. Ønsker du å diskutere e-handel, ta kontakt!

Sindre Chr. Johansen. 
sindre@cloudconnection.no
+47 982 43 822

Kanskje du liker

disse historiene om Innsikt