5 ÅR MED ALL IN!

Sindre Johansen
06.aug.2021 12:37:09

For et lite throwback, se lanseringsfilmen vår fra 2016 nederst i artikkelen. 

På samme tid som Oracle kjøpte Netsuite, verdens første rene skybaserte ERP (jeg vet at det diskuteres heftig om ikke 24 Seven var først, men det får de finne ut av) i 2016, valgte vi i Cloud Connection å satse kun på Visma.net ERP. Det gjorde vi fordi vi skjønte at det var dette som kom til å bli Visma sitt flaggskip for de mellomstore til litt større bedriftene i Norge. 

At ting tar tid, det vet vi alle, men vårt skyeventyr skulle vise seg å vokse i et tempo ingen av oss hadde forutsett! 

Plutselig er det fem år siden Erlend Sogn og jeg sammen med Visma Software tok steget ut i skyen og gikk All-in på Visma.net ERP. 

Fem år gikk fort, og det har skjedd utrolig mye: Vi har bygget hele Cloud Connection til kun å fokusere på én ting: Å levere den optimale kundereisen for sky. 

At vi har fått det til er det ingen tvil om, men det gjorde heller ikke noe at vi like før sommerferien fikk en graf fra Visma som viste at vi solgte 22 Visma.net ERP-kunder første halvår i 2021, der vi solgte 21 stk i hele 2020. Det har vi fått til med få, men lidenskapelige og arbeidsomme skymennesker, og nå etter ferien teller vi 17 ansatte som lever og ånder for å få folk i skya og over på Visma.net ERP - bare tenkt hva vi kan få til fremover! 

Les også: Ryktene om vår død er sterkt overdrevne

For det har seg sånn at alle som jobber i Cloud Connection drar i samme retning: Den ikke så hemmelige oppskriften er menneskene, sammen med godt strukturerte interne modeller som sørger for at det ikke finnes motstridende interesser. Det har ikke vært lett, det har kostet, men folkene er rå og det nyter alle kunder godt av.

Har det vært tunge tider og krevende? Visst pokker.

Er jeg stolt i dag av hva hele denne gjengen har fått til? Uten tvil. 

Nå har vi akkurat startet vår viktigste reise og den går fra 2021 til 2025: Da skal “hele Norge” opp i skyen på en eller annen måte, og det er nettopp dette vi har forberedt oss på og rigget oss for hele veien fra 1. august 2016.

Les også: Årets Visma.net ERP Partner 2020!

For vi er all-in alltid og vi har én tanke i hodet: Å få deg i skyen. Derfor var vi ikke tidlig ute for å kunne levere i framtida, men timet det hele perfekt så vi er rigget til å levere akkurat nå!

Vi lanserte oss selv med denne videoen tilbake i 2016, og selv om det er 5 år siden nå, er den like, om ikke mer relevant i dag - Vi var bare litt tidlig ute. 

HubSpot Video

 

//Sindre