Lansering av One Stop Reporting!  Se video.

14.aug.2020 11:09:29

Vi lanserer One Stop Reporting! Og det finnes kanskje ikke et bedre tidspunkt til å snakke om rapportering enn akkurat nå. *Se video av løsningen og bestill funksjonen til din Visma.net nederst i artikkelen.

Det har alltid vært mye fokus på rapporter og rapportering generelt. For mange er rapportering det som gjør ansatte motivert, skaper en følelse av å være , og ikke minst se hvordan forretningen går. 

Si hei til OneStopReporting!
Til Visma.net ERP finnes det en rapporteringsløsning som gjør det enklere å dele rapporter med alle som ikke har tilgang til selve ERP systemet. OneStopReporting er ferdig koblet mot ERP, og implementeres på bare 1 dag! Deretter kan du enkelt ta ut rapporter til ledere, mellomledere eller alle ansatte. 

Bedrifters ERP er i nyere tid blitt samlingspunktet, eller "hub´en" som vi liker å si, hvor e-handel, timeregistrering, prosjekter og økonomi blir koblet sammen. Med all denne dataen tilgjengelig på ett sted blir det mulig og ta ut mer avanserte rapporter som viser alt fra enkle KPI´er til inngående bedriftsanalyser.

Hva med prisen?
Oppstart: 10.000,-
Mnd kost: fra 1.725,- * prisen varierer fra antall brukere & rapporter.
Dette gir deg mer enn 30 predefinerte rapporter og mulighet til å lage egne rapporter og dashboards. 

Når du kommer inn i oktober og du tenker på budsjettet i 2021 kan du i tillegg koble på den råeste budsjettløsningen til kun 995 kr ekstra per mnd. Disse budsjettene blir levende målt opp mot hvor du er til en hver tid, fremfor å presentere statiske tall.

OneStopReporting oppdateres fortløpende i skyen, og smeltes sammen med nyttige Visma.net Insights. Det gir deg fine KPI dashboards og fleksible rapporter i en og samme pakke.

Gå høsten og hjemmekontor i møte med en rapporteringsfunksjon som involverer alle ansatte!

Se video av One Stop Reporting:

Intro-OneStopReporting

Fyll ut skjema nedenfor for å høre mer eller bestille OneStopReporting!

Book en introduksjon

Kanskje du liker

disse historiene om Aktiviteter