Hopp til hovedinnhold

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnssystem som du har tilgang til uansett hvor du er, fra alle enheter. Visma.net Payroll gir deg som lønningsansvarlig full oversikt og kontroll i sanntid. Dine ansatte får smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin.

Mann og kvinne på møterom

Visma.net Payroll: et nettbasert lønnssystem for både store og små bedrifter

Med Visma.net Payroll foregår alt i skyen, så derfor trenger du ingen lokal installasjon eller vedlikehold. Du har tilgang til løsningen uansett hvor du er, fra alle enheter. Visma.net Payroll gir deg som lønningsansvarlig full oversikt og kontroll i sanntid. Dine ansatte får smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin.

Visma.net Payroll:

  • Automatiserer de manuelle oppgavene
  • Er oppdatert på gjeldende lover og regler
  • Sparer lønnsansvarlig for tid og korrigeringer
  • Er laget for å samhandle med andre systemer, enten via fil eller API
  • Har funksjonalitet for reise og utlegg, timeregistrering, ferie, fravær og rapportering
Vi har brukt HL i 12 år og gikk over til Payroll i Februar 2022. Vi var selvfølgelig både spent og litt nervøs før overgangen, det viste seg at det var det ingen grunn til. Payroll leverer stort, både når det gjelder brukervennlighet og ytelse. Vi fikk god og trygg veiledning gjennom hele prosessen. Kan trekke frem at det å ha en person å forholde seg til gjorde overgangen veldig enkel.
Catharina Norstrand

Regnskapssjef, Vizrt Norway AS

Vil du ta en nærmere titt på Payroll?

En kostnadsfri demo av Visma.net Payroll vil inneholde:

💭 En en-til-en prat med en av våre konsulenter

🤝En kort introduksjon av Payroll

📈 En rask gjennomgang av løsningen

🕓 Samtalen tar mellom 30 og 45 minutter, avhengig av behov og spørsmål

Book en demo her

Med Visma.net Payroll slipper du versjonsoppdateringer

Med et nettbasert lønnssystem trenger du ikke å tenke på versjonsoppdateringer. I skyen kan også lønnsprosessene automatiseres og regelstyres. Så snart det skjer endringer i regelverk implementeres og oppdateres dette i løsningen, noe som sørger for at registreringer alltid blir korrekte. Oppgraderinger skjer automatisk og Visma sørger for sikker datalagring og jevnlig sikkerhetskopiering.

Det nettbaserte lønnssystemet får du på abonnement, med fleksibilitet og valgfrihet. Det betyr at du kun betaler for det du og din bedrift behøver – ingenting mer. Med Visma.net Payroll betaler dere for det antallet aktive ansatte som dere til enhver tid har i løsningen. Det er en brukervennlig og profesjonell lønnsløsning. Løsningen passer for bedrifter som ønsker å forenkle og effektivisere lønns- og HR-arbeidet

Funksjonalitet i Visma.net Payroll

I Vismas nettbaserte lønnssystem kan du legge inn en lønnsendring tilbake i tid, systemet sørger automatisk for etterbetaling for aktuelle måneder. Lønnssystemet er integrert med Altinn, som betyr at innsending av A-meldinger med returdata og innhenting av skattekortopplysninger skjer automatisk. Om du korrigerer en fri bil tilbake i tid, vil systemet dermed automatisk oppdatere a-melding for de aktuelle månedene.

Med datostyring kan du registrere transaksjoner fram i tid. Og om ansatte begynner eller slutter midt i en måned, vil systemet automatisk delberegne lønn. Det samme gjelder om du endrer fastlønn midt i en måned.

Visma.net Payroll er til enhver tid oppdatert på gjeldende regelverk og satser. Løsningen sørger for eksempel for at utlegg registreres korrekt, og beregner diett etter statens satser, både innland og utland. Satser oppdateres automatisk. Du har også mulighet for å legge inn egne satser dersom bedriften ønsker det.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt

Gina Christin H. Anundsen

Key Account Manager, Ålesund

+47 975 67 670